❝teklif, kalp kırıklığı, onuncu kez❞

438 67 14
                                    

"Hyung!" diye seslendi Jisung, camdan içeriye dalmış hyunguna. "Efendim?" diye cevap verdi Jaemin. "Dalgın görünüyorsun, bir şey mi oldu?" diye sordu Jisung; parmaklarını Jaemin'inkilere dolamış, endişe ile ona bakıyordu.

"Renjun'e açılacağım." diye mırıldandı büyük olan. Küçük olan gözlerini açabildiği kadar açmış, büyük bir şaşkınlıkla büyüğüne bakıyordu. "Böyle bakmayı kes Sungie. Ondan ne kadar çok hoşlandığını benden daha iyi biliyorsun." dedi Jaemin kıkırdayarak.

Jisung da kıkırdamış ve masanın üstünde duran milkshaketen bir yudum almıştı. Jaemin ise oturduğu sandalyeye yaslanmış güzel havanın tadını çıkartıyordu. "Oh, bunlar Renjun hyung ve Jeno hyung değil mi?" Jisung'un sesiyle gözlerini açmış ve onun baktığı yere bakmıştı.

İkisi de ileride bir bankta oturmuştu. Jeno'nun heyecanı metreler ötesinden bile belli idi. Jaemin sandalyeden kalktı ve Jisung'a 'sonda görüşürüz' tarzında bir şeyler mırıldanıp kafeden çıkmıştı. Hızlı ama sessiz adımlarla ikilinin oturduğu yere ilerledi ve onların kendisini göremeyeceği bir yerde durmuştu. Sırtını ağaca yasladı ve ikiliyi dinlemeye başladı.

"Şimdi söyleyeceğim şeyin arkadaşlığımızı etkilemesini istemiyorum." dedi Jeno. Renjun başını sallamış ve peki diye mırıldanmıştı. "Senden hoşlanıyorum Renjun. Senden çok hoşlanıyorum." diye itiraf etti Jeno. Renjun kaşlarını çatmış konuşmak için ağzını açmıştı ki Jeno onu durdurmuş, "Hemen cevap vermek zorunda değilsin. İstediğin kadar düşünebilirsin." diye devam etmişti. "Cevabın ne olursa olsun senden nefret etmeyeceğim Renjun. Senden tek isteğim bunu etraflıca düşünmen." Jeno gülümsedikten sonra Renjun'in yanağına öpücük kondurmuş ve büyük olanı yalnız bırakmıştı.

Jeno'nun arkasından onun öptüğü yeri okşayan Renjun, yanaklarını kızarmış bir şekilde bankta oturmaya devam ediyordu. Jaemin sessizce dakikalarca Renjun'i seyretti. Neye üzülse bilmiyordu. Bugün Renjun'e itiraf etmesi gerekenin kendisi olduğuna mı, en yakın arkadaşıyla aynı kişiden hoşlanmasına mı yoksa Renjun'in Jeno'yu reddetmeyip öpücüğünden hoşanmasına mı?

Renjun parktan uzaklaştıktan sonra bile olduğu yerde dikilen Jaemin; pes ederek çimlerin üzerine oturmuş, bacaklarını kıvırarak kendine çekmiş sessizce ağlamaya başlamıştı. Birkaç dakika sonra telefonundan gelen bildirim sesiyle telefonuna bakmış, gelen mesajla beraber ağlaması şiddetlenmişti.

Renjunnie :
Bugünkü buluşmaya gelemeyeceğim.
Özür dilerim Jaemin.

Ve Jaemin, Mark kendisini bulana kadar saatlerce canının ne kadar acıdığını düşünerek ağlamaya devam etmişti.

ten times jaemin realized, one time renjun didWhere stories live. Discover now