❝kıskaçlık, dolaylı yoldan öpücük❞

599 81 10
                                    

"Reşit olduğuna inanamıyorum gē ." diye bağırdı Chenle. "Evet; ben de, benden önce reşit olduğuna inanamıyorum!" diye bağırarak Chenle'ya katıldı Hyuck. "Artık beraber içmeye çıkabiliriz Renjun-ah" dedi Mark, garip telaffuzu ile. Renjun gülümsemiş "Tabii ki hyung." diyerek Mark'a sarılmıştı.

Jaemin kalbinde ağrı hissetti. Derin bir nefes aldı. Renjun'in üstüne düştüğü zaman da böyle ağrımıştı. Masanın üzerindeki bardağa uzandı ve sudan büyük bir yudum aldı. "Heey, o benim bardağımdı," diye söylendi Renjun. "Oh, özür dilerim Injun. F-fark etmeden almış olmalıyım," diyerek bardağı masaya bıraktı. Kalbi şimdi daha çok ağrıyordu. "Şaka yapmıştım Jaemin." diye kıkırdayarak Jaemin'in az önce bıraktığı bardağa uzandı ve suyun geri kalanını bitirdi. Ardından da Jisung'un verdiği hediyeyi açmak için tekrar ayağa kalktığında Jaemin kızardığını hissetti.

Renjun başkasının başkalarının kendi eşyalarını kullanmasından nefret ederdi. Bir kere Hyuck onun şişesinden su içti diye onu dövmüştü. Ama Jaemin'e kızmamış, sadece gülmüştü. Sonra da o bardağı tekrar kullanmıştı. Jaemin parmaklarını dudaklarına götürdü, dolaylı olarak öpüşmüşlerdi, değil mi?


―

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ten times jaemin realized, one time renjun didHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin