❝sadece ikimiz❞

437 66 7
                                    

          "Sanırım bakamayacağım!" diye bağırdı Jaemin. Elindeki kağıdı Renjun'in yüzüne doğru salladı. "Sen bak Injun, eminim uğur getirirsin." diye söylendi. "Seul Üniversitesi yazıyor." dedi Renjun. "Doğru söyle Jaemin, kopya mı çektin." dedi kahkahaları arasında. Jaemin sevinçten sardığı kollarını Renjun'in omzundan çekip Renjun'in omzuna yumruk atarken sordu, "Sen nereyi kazandın?"

          "Ben mi? Seul üniversitesi." dedi normal bir şekilde. "Aynı üniversiteye gittiğimize inanamıyorum," diye bağırdı Jaemin. "Ben de inanamıyorum, aptal da değilim oysaki. Eminim bir hata oldu." diye mırıldandı Renjun. "Kapa çeneni Injun," diye çemkirdi Jaemin. Ama içten içe biliyordu ki Renjun'le kendisinin aynı üniversiteye gitmesi imkansızdı. "Dalga geçiyordum, o kadar da aptal değilsin." diye mırıldandı Renjun. "Asma suratını," diyerek de devam etti.

          "Her neyse, hadi kutlama yapalım." diye ortaya fikir attı Jaemin. "Diğerlerini de çağıralım." heyecanla oturduğu koltuktan ayağa kalktı. "Boş ver onları, sadece ikimiz olalım." dedi Renjun.

          "Sadece ikimiz..." diye mırıldandı Jaemin, yüzünde aptal bir gülücükle.

" diye mırıldandı Jaemin, yüzünde aptal bir gülücükle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ten times jaemin realized, one time renjun didWhere stories live. Discover now