❝garaso-gil❞

430 60 7
                                    

"Cidden sürpriz olarak garaso-gile mi geldik?" gözlerini devirdi Renjun. "Kapa çeneni pislik. Burayı seviyorsun, ben de seviyorum." diye mırıldandı Jaemin. "Ben doğum günü çocuğuyum, nasıl pislik diyebilirsin? Şu yüzüme bak, melek gibiyim." diyerek sırıttı Renjun. "Yemekleri sen ödüyorsun, değil mi Min-ah~" dedi Renjun aegyo yaparak. Jaemin gözlerini devirerek cevabını vermiş ve büyük olanın çekiştirmişti.

"Barbekü yiyelim!" diye heyecanla söylendi Renjun. Jaemin ona bakarak gülümsemiş ve çocuğun elinden tutarak güzel barbekü yapan bir yere yönlendirmişti. "Vay, bunlar çok iyi! Favorim sensin Jaemin-ah~" dedi Renjun gözlerini etlere dikmiş gülümserken. Jaemin etleri bir kez daha çevirdikten sonra hepsini Renjun'nin tabağına koydu.

"Sen yemeyecek misin?" diye sordu Renjun, bir parça eti ağzına attıktan sonra. "Hepsi doğum günü çocuğu için." diyerek gülümsemişti Jaemin. Renjun kıkırdamış, "Ah, işte bu yüzden favorimsin." demişti.

Renjun yemek yerken Jaemin'in kendisine nasıl baktığının farkında değildi. Sadece Jaemin'in acıktığını düşünerek çocuğun ağzına bir şeyler tıkıştırmıştı.

—

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ten times jaemin realized, one time renjun didHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin