Η Αρχη

6.8K 159 11
                                    

Βρέχει ολημερίς ...

Η ώρα έχει περάσει είναι πλέον 3 το μεσημέρι και πρέπει να προλάβω τη βιβλιοθήκη ανοιχτή.

Πλένω γρήγορα τα πιάτα αποχαιρετώ τη μητέρα μου με ενα φιλί και φοράω το χοντρό, ζεστό και άνετο μπουφάν μου .

Βροχη,και ξανα βροχή πόσο πιο δύσκολη θα μπορούσε να γίνει η μέρα. Το γκρι του ουρανού εκπέμπει στις ψυχές των ανθρώπων γκριζαροντας τες και αυτές....

Καθώς αναπολούσα περιμενοντας στη σταση του λεωφορείου και έκανα αυτές τις σκέψεις ήρθε το κερασάκι στην τούρτα.....

Ενα πανάκριβο αμάξι....(Όχι ότι ξέρω από μαρκες) που έτρεχε με 100 με έκανε μούσκεμα απο πανω μέχρι κάτω.
Καταβραχηκα τόσο εγώ όσο και τα πολύτιμα δανηκα βιβλία...

Μπορεί να εχω τελειώσει τις σπουδές μου και πλέον να είμαι μια διατροφολόγος αλλά τα όνειρα μου δε έχουν σταματήσει καθώς συνεχίζω να  θετω πολυ υψηλούς στόχους. Θέλω να κάνω μεταπτυχιακά, διδακτορικά και όσο το δυνατόν περισσότερες εκπαιδεύσεις.

Πιστεύω πως η γνώση δε σταματάει ποτέ και όσο εξελίσσετε οφείλουμε να εξελισσόμαστε και εμείς σαν άνθρωποι.

Τώρα κάθομαι μούσκεμα στη στάση, αν πήγαινα να αλλάξω θα έκλεινε η βιβλιοθήκη και δε θα μπορούσα να δεχτώ μια τέτοια ασυνέπεια απο τον εαυτό μου.

Αυτές μου τις σκέψεις διέκοψε το λεωφορείο....Επιτέλους έκανε τη εμφάνιση του!!!

Αφου αφήσα τα ταλαιπωρημενα  απο τη βροχη βιβλία στη βιβλιοθηκη και πήρα κάποια αλλά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον ξεκίνησα για την φιλη μου τη Κάθριν....

Την Κάθριν την γνώριζα απο το δημοτικό ήταν πολυ καλή μου φίλη και στηριγμα μου σε όλες  τις δύσκολες αλλά και χαρούμενες στιγμές μου. Εάν και είχαμε την ίδια ηλικία εκείνη παρέμενε ακόμα φοιτήτρια στη σχολή των Καλλων Τεχνων , ήταν γενικά εξω καρδιά και απολάμβανε την ζωή με το κουταλι!!!

Εγω ακόμα παρεμενα βρεγμένη ως το κόκκαλο και είχε αρχίσει να υπάρχει μια απαίσια υγρασία σε ολο μου το σωμα κάνοντας με να αισθάνομαι τελείως άβολα.
Μετα απο λίγη ώρα έφτασα επιτέλους  στο σπίτι της Κάθριν και χτύπησα το κουδούνι....

Α-Χει Κάθριν μου τι κανεις;

Κ-Χει είπε και στάθηκε να με κοιτά αφήνοντας με στη πορτα...Τι έπαθες καλε εσυ?

Α-Ααα αυτο τίποτα έγινε πριν λίγη ώρα της είπα κι χαμογέλασα...μιας που έτσι εχω μάθει να αντιμετωπίζω  την κάθε μου δυσκολία χαμογελώντας.

Κ-Χαχαχ έλα να σου δώσω κάτι ζεστό να βάλεις...είπε και έκανε στη άκρη για να περάσω

Α-Ευχαριστώ....

Η ώρα περνούσε και κάναμε διάφορα πράγματα, συζητούσαμε, μιλουσαμε και καθως βαρεθήκαμε ανοίξαμε τη τηλεόραση και πέσαμε πανω σε δελτίο ειδήσεων για τις τελευταίες εξελίξεις...

ΕΚΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Το διάσημο μοντελο Τιμ Τζον είναι στη Ελλάδα για να κλείσει μεγάλη συμφωνία, πανάκριβο συμβόλαιο του 1.000.000.000 και εκείνος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις καθως θεωρεί μικρο το ποσό!!!

Α-Είδες τι άνθρωποι υπάρχουν ποσό άπληστοι μπορουν να γίνουν. Ενώ μπορούν να έχουν τόσα χρήματα  απαιτούν κι άλλα...

Κ-Αα καλά εσυ χαζεψες κοπέλα μου αυτο σκέφτηκες δε είδες τις φωτογραφίες του? Για έναν τέτοιο πεδαρο χαλαλι και 50000000!!!

Α-Χαχαχ αμάν βρε Κάθριν .....αυτοί οι τύποι είναι μονο λεφτά,ομορφιά και καθόλου μυαλό!!!Άσε που δεν έχεις τόσα λεφτά γι αυτο τα χαραμίσεις στα λόγια για αυτον!!

Κ-Μωρέ τι μας λες δηλαδή θα σου κακόπεφτε εσένα ένας τέτοιος παιδαρος!!!Αα ναι ξέχασα εσυ μονο διανοούμενους κοιτάς....είπε και γέλασε ειρωνικά

Α-υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό απο ενα έξυπνο μυαλό είπα και τη κοίταξα με ύφος

Κ-ένα σωμα σαν και αυτο μου είπε και μου έδειξε τη φωτογραφία του γνωστου μοντέλου στο κινητό της  απο το ίντερνετ ημίγυμνο....

Ναι είχε πολυ ωραιο σωμα και ομορφο πρόσωπο το παραδεχομαι αλλά απο χαρακτήρα και προσωπικότητα? Μα τι σκέφτομαι τώρα ελεος!!!
Μαλιστα ωστε Τιμ Τζον είπαμε?

Η αληθεια ποναει....Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα