Η απαγωγη

2.1K 95 1
                                    

Ένιωσα να με τοποθετούν μέσα σε ενα αυτοκίνητο και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σαν τρελή απο τον φόβο και την αγωνία.Αμέσως άρχισα να αναρωτιέμαι το τι είχε μόλις συμβει ?

Μετα απο λιγη ωρα, ξαφνικά σταμάτησε το αυτοκίνητο. Και κάποιος με σήκωσε στη αγκαλιά του
....
Τότε άρχισα να φωναζω : ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΑΦΉΣΤΕ ΜΕ ΉΣΥΧΗ !!!!

Μέχρι που με άφησαν πανω σε κατι μαλακό....και κάποιος μου έβγαλε απότομα αυτο που φορούσα στο κεφάλι και τα σκοτεινιάζει όλα!!!

Με το που στα ματια μου έπεσε  το φως, το θέαμα που αντικρισα ήταν εντυπωσιακό!!!

Δε προλαβα να τρομοκρατήθω και τοσο εκείνη τη στιγμη καθως απο το βάθος άρχισε να με πλησιαζε μια γνωριμη παρουσια!!!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Δε προλαβα να τρομοκρατήθω και τοσο εκείνη τη στιγμη καθως απο το βάθος άρχισε να με πλησιαζε μια γνωριμη παρουσια!!!

Α-Τιμ εσυ?

Τ-Με σάρκα και οστα!!!

Α-Εισαι με τα καλά σου? αυτο λέγεται απαγωγη!!!

Τ-Θελω να σου εξηγήσω

Α-Εγω οχι....θελω να φυγω απο εδω

Τ-Αυτη τη φορα θα με ακουσεις θες δε θες εξαλλου δε μπορεις να φυγεις απο εδω!!!

Α-Τιμ που ειμαστε?

Τ-Χαχαχ στη θαλαμηγό μου....και τωρα πλεουμε στη θαλασσα!!!

Α-Αα δε παμε καθολου καλα....με ποιο δικαιωμα το εκανες αυτο?

Τ-Θελω να σου εξηγησω!!!Τι δε καταλαβαινεις!!!αρχισε να μου φωναζει...αα δε προκειτε να καθισω να το ακουσω να οριεται!!! Και προσπάθησα να φύγω απο τη θέση μου αλλά ήταν ακόμα δεμένα με σκοινί τα χέρια και τα πόδια μου.

Τ-Δε εχεις να πας πουθενα

Α-Ασε με

Τ-Ακουσε με και θα σε αφησω

Α-Πολυ καλα, λεγε

Τ-Λοιπον ....αφου ειδα τον Ιαν με την Βερονικα μαζι εκεινο το βραδυ σκεφτηκα αμεσως εσενα .....εγω στο κατω κατω αυτην την ειχα μονο σαν "γλαστρα" διπλα μου και λιγο με νοιαζει για αυτην!!!

Αλλα εαν εσυ ησουν ερωτευμενη με τον Ιαν και μάθαινες για αυτο, ολο αυτο θα σε πληγωνε πολυ!!!

Ετσι ηρθα στο δωματιο σου για να δω το πως αισθάνεσαι για τον Ιαν....οταν σε ειδα να κλαις, κατι μεσα μου εσπασε ρε Αρια και δε αντεξα ηθελα να σε προστατεψω και σε αγκαλιασα ....

Μετα καθως γελουσαμε και παιζαμε ενιωσα πολυ οικεια και άνετα μαζί σου....ενιωσα σαν να ήμουν ξανα μικρό παιδι κοντα σου ετσι δε ηθελα να σε αφήσω ούτε λεπτο και σε πηρα αγκαλια μαζι μου στο κρεβατι!!!

Αν με ενδιεφερε μονο το να παρω εκδίκηση απο τον Ιαν θα μπορουσα να σε είχα αφήσει να κοιμηθεις στον καναπε, αλλα εγώ ενιωθα την αναγκη να σε εχω στο πλευρό μου!!!

Το παραδέχομαι οτι το επόμενο πρωινό το χάρηκα παρα πολυ που μας είδε ο Ιαν μαζί, όχι ομως για να παρω εκδίκηση απο αυτον, αλλά γιατί ήθελα να σε αφήσει ήσυχη εδώ και πολυ καιρό!!!Επειδη δεν αντεχω να τον βλέπω να σε πολιορκεί !!!

Άρια κοντά σου ένιωσα πράγματα που δε εχω νιώσει ποτέ με καμία .....σε παρακαλώ συγχώρεσε με!!

Α-Και γιατί έβαλες να με απαγαγουν?

Τ-Γιατι υπήρχε περίπτωση να ακούσεις κάτι απο όλα αυτά που σου λεω τωρα εάν είμασταν στη στερια?

Α-μάλλον Όχι....

Τ-Γι αυτο!!!

Α-Δηλαδη θυμήθηκες ?Εκείνο το καλοκαίρι που περάσαμε μαζι οταν ήμασταν παιδιά?

Τ-Δυστυχώς Όχι αλλά ένιωσα σα παιδι κοντά σου Άρια ...ένιωσα αθώα και ηρεμα, ήμουν χαρούμενος και ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό εσενα, απλα μια κοντουλα καθημερινη κοπέλα αλλά με πανίσχυρη προσωπικοτητα!!!

Α-Παλι καλά που το διορθώσεις στο τελος!!!Χχαχχα αλλιως θα θυμωνα πολυ για το κοντουλα ειπα κατσουφιαζοντας.....μετα απο λιγο

Α-Εγώ θέλω να ξέρεις ότι θυμάμαι σχεδόν τα πάντα απο εκείνο το καλοκαιρι!!!Και ειλικρινά η συμπεριφορά που ειχες δε θύμιζε σε τίποτα το γλυκό παιδάκι που ήξερα κάποτε....Εκτός απο εχθες!!!Τελικά σε ευχαριστώ που με απήγαγε και μου εξηγήσες!!!
Ειχα πραγματικά ανάγκη να ακούσω την αλήθεια....

Τ-Ελα εδώ μου είπε και μου έκανε μια τρυφερή και γλυκιά αγκαλια !!!Ενώ έκοψε με έναν σουγιά τα σκοινιά απο τα χέρια και τα πόδια μου!!!

Αυτο ηταν ο Τιμ και εγω θα ειμαστε πλεον φιλοι?Καλή φίλοι όπως και στο παρελθον?

Αλλά εγώ νομίζω ότι νιώθω παραπάνω πράγματα για αυτόν τον ανθρωπο!!!

Τ-Το βράδυ θα σε περιμένω για φαγητό ..... θέλω να εισαι μια κουκλα!!!

Α-Χαχχα μονο που δε εχω πάρει αλλά ρούχα μαζί μου, οποτε λυπάμαι αλλα μάλλον θα με δεις με τις άπεκτες  μου φόρμες αστειεύτηκα  μαζί του!!!

Τ-Χαχαχ άρχισε να γελάει άντε πάνε στο δωμάτιο σου να ξεκουραστείς και γύρω στις οχτώ θα έρθουν να σε φωνάξουν μου είπε και με φίλησε στοργικά στο μετωπο!!!

Μα γιατί στο μέτωπο,εγω ένιωθα τοσο εντονα την ανάγκη για ενα φιλη του στο στόμα μου!!!Αλλά όχι δε θα υποκύψω σε αυτόν τον πειρασμό!!!

Η αληθεια ποναει....Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα