Το Μυστικό?

2K 99 1
                                    

Ανοιξα δειλα τα ματια μου και βρισκομουν σε ενα δωματιο νοσοκομειου....

Διπλα στο κρεβατι μου βρισκοταν ο Τιμ με το εντονο επικριτικο του βλεμμα!!!

Τ-Ποτε ειχες σκοπο να μου το πεις?

Α-Τιμ γιατι ειμαστε στο νοσοκομειο?

Τ-Λεγε!!!

Α-Δε καταλαβαινω....γιατι με εφερες στο νοσοκομείο ?

Τ-Πλακα μου κάνεις έτσι? έκανες δυο φορές εμετό μπροστά μου και λιποθύμησες ,τι έπρεπε να κανω??

Α-Τιμ σήμερα ήταν μια πολυ κουραστική μέρα ίσως για αυτο...

Τ-Παψε μου είπε και με διέκοψε....Πότε θα μου έλεγες ότι είσαι έγκυος και μάλιστα τριών μηνων?

Εκείνη τη στιγμή ένιωθα να χανομαι σε ενα μεγαλο κενο, δε μπορουσα να αντιληφθώ τη λέξη ΕΓΚΥΟΣ, εγω?μα πως?είχαν περασει οντως τρεις μήνες απο τότε που εγω κι ο Τιμ στη θαλαμηγό....κι δε παρατήρησα ότι δε ειχα αδιαθετησει ολο αυτον τον καιρο!!Τώρα σοβαρά μέσα μου μεγαλώνει μια μικρή ψυχουλα?

Α-Τιμ αλήθεια μου λες είπα και ασυναίσθητα έτρεξαν δάκρυα χαράς  απο τα μάτια μου

Τ-Δε το ήξερες?

Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου... και χαμογέλασα κοιτώντας την κοιλιά μου

Τ-Τουλάχιστον ξέρεις ποιος είναι ο πατερας?

Οχιι!!!Δε μπορεί να με ρωτούσε κάτι τέτοιο....για ποια με περασε?Αφου πριν απο τρεις μήνες ειχαμε περάσει μαζί ενα μοναδικό διήμερο με πολυ αγάπη και έρωτα...και αυτο το δωρο ήταν το αποτέλεσμα ολων αυτων τον υπέροχων μας στιγμων!!!Τι εννοούσε με την ερώτηση ποιος είναι ο πατερας??

Α-Τιμ!!!Για ποια με πέρασες...δε είμαι σαν τα γυναικακια που σε περιτριγυριζουν!!!Ντροπή σου που αμφιβάλλεις για το ήθος μου και την αξιοπρέπεια μου.....ειλικρινά λυπαμαι!!!Λυπάμαι που ένιωσα τόσα πράγματα για σενα, λυπάμαι που πίστεψα ότι κάπου μέσα σου βρίσκεται ο παλιός μου φιλος και λυπάμαι που σε αγαπησα!!είπα με αγανάκτηση στο τελος

Τ-Μα Αριά εγώ....

Α-Ασε με μια φορά να ολοκληρώσω αυτα που εχω να σου πω!!!Αυτές τις δυο μέρες στη θαλαμηγό είχα περάσει υπέροχα...Ήταν οι καλύτερες ημέρες της ζωής μου, αλλά όταν ανακάλυψα το ποιος πραγματικά είσαι αποφάσισα ότι δε θέλω να εχω καμία σχέση μαζί σου!!!Αλλα εσυ και πάλι μπήκες στη ζωή μου με το έτσι θέλω....Εμείς πλεον έχουμε τελειώσει όσο για το παιδι μου είναι μονο δικό μου και κανενός αλλου!!!Και τώρα σε παρακαλώ φύγε δε θέλω να σε ξανα δω!!!

Πλευρά Τιμ:
Πρώτη φορά τη εβλεπα έτσι... ήταν τοσο ανήμπορη, καθισμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και άρχισε να μου μιλάει με πολυ δυνατό και επιθετικό τόνο....τα μάτια της άρχισαν να βγάζουν φλόγες !!!Γιατί ότι αγαπώ περισσοτερο σε αυτο το κόσμο έπρεπε να το πληγώνω τόσο πολυ....? Κι όμως το παραδέχομαι ότι την αγαπώ

Τι μαλακας που είμαι μα σαφώς και το παιδι είναι δικό μου, αφού για πρώτη φορά στη ζωή μου δε πήρα προφυλάξεις στη θαλαμηγο!!!

Αλλά με τις γυναίκες που είχα δίπλα όλα αυτά τα χρονια μου έχουν μάθει να είναι πολυ επιφυλακτικός και δύσπιστος  !!!

Δε μπορούσα να την βλέπω έτσι ...γι αυτό σηκώθηκα και έφυγα απο το δωμάτιο της...

Η αληθεια ποναει....Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα