4

242 33 15
                                    

Met die woorden verlaat ik de zaak van mijn vriend. Dit hier, wat ik nu in mijn handen heb liggen. Dit zijn hele belangrijke papieren. Deze papieren kunnen zo het leven van faysal om ver gooien. Zolang het niet in de verkeerde handen valt is er niks aan de hand.

Maar oowh wacht.... ik heb ze. Hmmm.

Met een grijns die nu onmogelijk van mijn gezicht gehaald kan worden op dit moment loop ik richting mijn auto die niet ver van de winkel vandaan geparkeerd staat.

Als ik daar aan kom zie ik iets dat mijn humeur helemaal om zou kunnen slaan normaal gesproken maar deze keer, nee. Dit kleer blijft mijn grijns nog steeds op mijn gezicht.

Faysal staat tegen mijn auto aangeleund op zijn telefoon. Kennelijk te wachten totdat ik aan zou komen.

"Faysal. Wat kom je hier doen." Zeg ik - voor het eerst sinds lange tijd- niet chagarijnig tegen hem.

Faysal, die het ook apart vind kijkt me eerst verward aan voordat hij begint met praten.

" ook een goeiemorgen Tasnim. Het gaat goed met mij hoor! Bedankt dat je het vraagt." Zegt hij saracstisch terwijl hij me van top tot teen bekijkt.

" Faysal. Zelf jij kan mijn humeur op dit moment niet verpesten dus geef het maar op." Zeg ik nog steeds met dezelfde grijns. Ik merk dat het hem irriteerd wat mij alleen maar blijer maakt. Ik zie dat hij van boosheid zijn kaken op melkaar spant. Eerlijk, als ik niet wist hoe hij was had ik hem op dit moment damn aantrekkelijk gevonden. Maar nee, als je karakter naar de klote is val je gelijk af voor me.

" en hoe komt het dat de ijskoningin blij is? Heb je lang niet meer met zo een goede humeur gezien. Speciale reden voor?" Vraagt hij argwanend. Oowh schatje toch je hebt alle reden om argwanend te zijn. Zeker weten.

" Zekerweten! Maar die reden is niet voor kleine jongetjes oren bedoeld. Dus als je me nu wilt excuseren." Zeg ik lachend. Zelfs de opmerking van ijskoningin boeit me niet. Ik ben de koningin jij mijn onderdaan schatje.

"Nou dan moeten we blij zijn dat ik geen jongetje meer ben." Zegt hij terwijl hij een stap dichterbij zet. Ik blijf rustig op me plek staan. Hij moet niet denken dat hij mij onder de controlen heeft.

"Wat ben je dan? Sorry hoor maar ik zie hier alleen een klein jongetje voor me dat nodig eens volwassen moet worden." Zeg ik grijnzend. Hij kijkt me eerst boos aan maar al gauw begint hij zelf ook te grijnzen waarna hij weer een stap dichterbij zet , waardoor ik zijn lichaam zowat tegen de mijne aanvoel.

" schatje we weten beiden dat ik een man ben. Als jij de vrouw hier bent ben ik de man. We hebben namelijk vaker momenten gedeeld die alleen voor volwassenen zijn. Dus ik ben wel aardig volwassen vind je niet?" Zegt hij grijnzend waarna hij een stap achteruit zet.

Ik voel mijn wangen vuirrood worden. Waarom moet hij dit benoemen. Vuile klootzak.

"Hmm geen flauw idee waar je het over hebt. Ik kan me wel nog vaag herinneren dat jij als kindje zat te stuntellen met je speelgoed. Maar ja kon je niks aan doen toch? Kleine kindjes zijn soms een beetje dom." Zeg ik grijnzend terug. Gelijk verdwijnt zijn grijns en komt er een blik van haat voor in de plaats.

--------

Sorry schatjes. Is een kort deel i know maar beter iets dan niets toch?

Ly x

(Als je dit deel evht goed wilt begrijpen moet je even op een andere manier nadenken HAHAHAHAHAHHAHAHAHA)

Volgends de regelsWhere stories live. Discover now