8

189 20 4
                                    

Volgende dag:

"Goeiemorgen faysal." Zeg ik terwijl ik tegenover hem plaats neem aan mijn keuken tafel. Wat hij hier doet? Hij was gister te erg overstuur. Ik wilde hem niet laten gaan aangezien ik weet hoe hij is als hij zo erg overstuur is. Plus als hem nu iets gebeurd zal ik uiteindelijk mijn plan niet kunnen uitvoeren. Dus ja......

"Goeiemorgen yas." Zegt hij met een kleine lach op zijn gezicht. Uff. Natuurlijk een gemaakte lach, maar als nog.

Ik schenk voor mezelf een glas thee in en neem een slok ervan terwijl ik ogen op me voel branden. Zijn ogen.

"Wat is er?" Vraag ik hem zuchtend terwijl ik me glas neerleg.

"Dit doet me denken aan vroeger yas. Aan ons. Aan...... sorry." Zegt hij zacht. Sinds wanneer is faysal el Bakkali zo een softie?

"Faysal gedraag je als een man, begrepen!" Zeg ik streng. Dit gedoe breekt hem. Ik weet het. Maar als er iets is dat je op zo een moment moet doen dan is het je hoofd boven water houden en dat is iets wat hij zeker niet aan het doen is. Spijtig genoeg.

"Yasmina alsjeblieft hou je mond over me gedragen als een man, want dat ben ik." Zegt hij duidelijk geiiriteerd.

"Als jij je nou eindelijk eens gaat gedragen één dan zou ik het niet tegen je hoeven te zeggen." Zeg ik droog. Bruh bitch gedraag je als een man en niet als een klein kind. Je bent verdomme volwassen.

"Uhg hou je bek eens." Zegt hij boos. Wait, wait a minute.... denkt hij serieus dat hij mij in mijn huis kan commanderen? Ha, wrong house bitch!

"Moet ik mijn bek houden? En dat zeg jij? Ha , pak je spullen en verdwijn. Nu!" Zeg ik boos tegen hem. Jullie denken vast van, wat is dat voor manwijf, maar nee. Als je mee maakt wat ik heb meegemaakt word je hard. Je gaat wraak koesteren voor iedereen die je ooit wat aan hebben gedaan.

"Yasmina je weet dat dat niet gaat. " zegt hij zachtjes terwijl hij me strak aan kijkt.

"Dat het niet gaat? Nou het gaat heel makkelijk. Trek je schoenen aan , pak je spullen en verdwjjn uit mijn huis. Hoe moeilijk is dat? Niet toch." Zeg ik boos. Yasmina rustig.

"Nee! Ze gaan voor je komen, en je weet net zo goed als ik dat dat gaat gebeuren." Zegt hij.

"Nou en?! Laat ze komen. Ik heb jou niet nodig. Laat ze me maar mee nemen." Zeg ik boos terwijl ik langs hem wil lopen maar zoals gewoonlijk laat hij fat niet zomaar toe. Hij pakt ruw mijn beide polsen vast terwijl hij me diep in me ogen aan kijkt.

"Yasje, nooit maar dan ook nooit dat ik er alleen al over zou nadenken om jou aan hun mee te geven. Nooit. Knoop dat goed in je oren begrepen!" Zegt hij boos.

"Faysal laat me los." Zeg ik zachtjes met mijn ogen op de grond gefocused.

"Wat is er met de ijsprinses? Verlegen?" Vraagt hij lachend.

"Ijsprinses? Ik dacht dat ik een ijskoningin was." Zeg ik bitchie terwijl ik hem in zijn ogen aan kijk.

"Je bent DE ijsprinses, maar je bent MIJN ijskoningin." Zegt hij grijnzend.

"Uff heel grappig faysal." Zeg ik terwijl ik met mijn ogen rol. Slijmbal.

----
Sorry liefiess het is een klein deel i know maar ik heb het heel druk en ga vrijdag als jey goed is op vakantie dus tjaaa ik doe me best om zo veel mogelijk nog te schrijevn.

Btw

Ik ben over!!!!!!!!!

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jun 30, 2019 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Volgends de regelsOnde histórias criam vida. Descubra agora