5

239 27 11
                                    

"Hmm geen flauw idee waar je het over hebt. Ik kan me wel nog vaag herinneren dat jij als kindje zat te stuntellen met je speelgoed. Maar ja kon je niks aan doen toch? Kleine kindjes zijn soms een beetje dom." Zeg ik grijnzend terug. Gelijk verdwijnt zijn grijns en komt er een blik van haat voor in de plaats.

-
Mijn taak zit erop.

"Tasnim ik waarschuw je." Zegt hij dreigend.

"Lieverd waar wil je me voor waarschuwen? Ik moet jou eerder waarschuwen. Want ik kan je garanderen dat wanneer ik met je klaar ben, je je leven gaat haten." Zeg ik lachend.

"Tasnim. Gedraag jou eens volwassen!" Roept hij boos naar me.

" faysal ik ga jou even éen ding nu heel erg duidelijk maken ja. En ik herhaal het niet meer. Jij bent niks waard in mijn ogen. Alles wat jij hebt in je leven op dit moment zal van je afgenomen worden aangezien het je niet toebehoord. Ik heb hier op dit moment geen tijd voor en geen zin in. Dus als je wat met me wilt bespreken kan je dat op een ander moment doen." Zeg ik zonder enige emotie in mijn stem waarna ik mijn auto in stap en hem daar boos voor mijn auto laat staan. Geen tijd.

Ik reid snel terug naar mijn huis waar ik de papieren kan gaan bekijken. Wat er in de papieren staat? Eigenlijk geen flauw idee. Ik heb iemand hem laten bespioneren maar dan echt gewoon next level.

Ze hebben al zijn bezichheden gefotogrfeerd en beschreven, zijn telefoontjes afgeluisterd en ze hebben zijn kantoor doorzorgt. Oowh en om niet te vergeten ze hebben zijn computer gehackt en alles door gekeken.

Alles zit in dit verslag. Alles staat op deze papieren. Hoe ik weet dat dit zijn leven zal verpesten? Elk detail van zijn leven staat hierin. Geen privacy niks meer.

En mijn 'spion' vertelde me dat er éen bepaald blad in zit, dat mij zo gruwelijk erg zal helpen om hem pijn te doen. Maar we zullen zien.

Ik moet eerst zorgen dat ik dit alles heb gelezen. Geen een blad overslaan dus. Elk detail kan van pas komen namelijk.


--------

Is een ontzettend klein deel i know schatjes. Maar ik wou jullie even een deel geven aangezien ik al heel lang jiks meer hier heb geplaats.

Binnenkort komen weer normalen delen. Heb het alleen verdomd druk nu x

Volgends de regelsWhere stories live. Discover now