|29.|

1.5K 64 8
                                    

Şarkıyı açmayı unutnayın lütfen. Okuduğunuzda göreceğiniz yerde de açarsanız daha güzel olur. İyi okumalar...

EGE'M💎

"Tüm günahları paylaşmalıyız seninle.

Rakıyı aynı bardaktan,

Küfrü bir ağızdan etmeliyiz.
Korkuyorum çünkü:
Ya farklı cehennemlere gidersek..." 

Tebessüm ettim en sevdiğim şiiri kadınıma okurken. Saçlarını okşayıp şakağına bir öpücük bıraktım. Mırıldanıp hafifçe gözlerini açtı.

"Günaydın fıstığım." Dedim kısık sesimle. Tebessüm edip elini sakallarıma çıkardı. Üzerine eğilip, boynunu ısırdım. Kıkırdayıp geri çekildi.

"Sakalların batıyor, kes şunları." Burnumu yanağına sürttüm.

"Sen kes." Gözlerini kırpıştırıp, inanamayarak baktı. "Ciddiyim fıstığım, sen kes. Hadi!" Deyip yataktan kalktım ve güzelimin elini tuttum. Şaşkınca, gülümseyerek ayağa kalktı.

"Ege..." Dedi hala inanamayarak.

"Şuri..."

"Ben... Nasıl yapayım?"

"Ben sana anlatır ve yardım ederim. Hadi gel." Dedim ve banyoya doğru elini tutarak ilerledim.

"Ege yapamam ben." Diye mızmızlandı.

"Yaparsın yaparsın." Gözlerini tekrar kırpıştırdı ve banyoya girdik.

"Ne yapacağım ben şimdi?" Dedi heyecanla

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Ne yapacağım ben şimdi?" Dedi heyecanla. Tebessüm ettim. Dolaptan traş takımımı çıkardım. Bir elim hala güzelimin elindeydi. Alt dudağını ısırarak çantanın içine bakmaya başladı. Elimi sıktığının farkında olmayan kadınım, traş makinesini çıkardı.

"Makine ile değil." Deyip boş elimle çantadan jilet ve köpük çıkardım. "Jiletle yapmanı istiyorum." Mavi gözlerini kocaman açıp bana baktı.

"Ya Egemen ya! Ben yapamam öyle şey. Ya yanağını kesersem, ya acırsa? Olmaz öyle şey."

"Olur fıstığım, olur. Hadi başla lütfen." Oflayıp traş fırçasını aldı. Köpüğü alıp, bana uzattı. Ben bir elimle kapağı tutarken o, çevirdi. Fırçanın üzerine köpüğü sürüp yanağımda gezdirmeye başladı. Öyle dikkatli yapıyordu ki ona hayran hayran bakıyordum.

💎

Birlikte aldığımız duştan sonra giyinme odasına geçtik.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
PERESTİŞHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin