|46.|

1K 48 0
                                    

46. Bölüm: Koparmadan çiçek koklar gibi

 Bölüm: Koparmadan çiçek koklar gibi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koparmadan Çiçek Koklar Gibi

Yazardan

Herkes şok içinde Eda'ya bakarken Seda Hanım Egemen'i inceleyip memnun bir ifade yerleştirmişti yüzüne. Elini Egemen'e uzatıp gülümsedi. Egemen Eda ile Seda Hanım arasında gidip geliyordu. Eda'nın çaresiz bakışlarına bakarken bir an karşısına çıkan kadınını gördü. Bunca zamanın hasretinden sonra kadınını böyle görmek canını iyiden iyiye sıkmıştı. İris'te ayrı bir sıkıntının içerisinde gözlerini tamam dercesine yummuştu. Sonu belirsiz olan bir oyuna girmenin izniydi bu.

"Oğlum öpsene." Diye mırıldanan kadına sinirini belli etmeden bakıp yumruk olan elini açıp öptü ve başına koydu. "Ha şöyle. MaşAllah pekte yakışıklıymışsın." Egemen dişlerini sıkarken "hm" diyerek homurdandı. Eda, Egemen'den çekinerek Aras'a da hiç bakamadan konuştu.

"Hadi artık teyze içeri geçelim." Dediğinde Seda Hanım,

"Bu kim peki?" Dedi Aras'ı kafasıyla işaret edip.

"O şey... Çalışan."

"Nasıl çalışanmış ki yatıya geliyor. Şuna bak elinde de bavul var."

"Yatılı koruma gibi bir şey teyze. Hem sen gel de anlat bana ne oldu?"

"Bu gelmesin." Dediğinde Eda Aras'a baktı. Aras'ın ölümcül bakışlarını gördüğünde gözlerini hemen kaçırdı.

"Onun işi o ama teyze. Hem Aras'ın sağ kolu gidemez." Egemen hiç üstüne alınmadan özlemle İris'i izliyordu. Seda Hanım Egemen'e bir şey diyecekken Eda içeriye geçmesi için ikna etme çabalarına girdi.

"İyi tamam. Ayak altında gezmesin ama. Gözüm görmesin." Eda teyzesini onaylarken Egemen oluşan hareketlilikle yanına baktı. İçeriye girenleri görünce Aras ile göz göze geldi. Yüzüne yumruğu çakmamak için direniyordu.

"Bana niye öyle bakıyorsun?" Dedi Aras sinirle.

"Başıma ne geldiyse senin yüzünden geldi ibiş!" Dedi sesini yükseltemeden.

"Ben ne yaptım be?" Dedi aynı sinirle Aras.

"Oğlum niye büyüklerine saygılı olmuyorsun, kadını kendine düşman etmişsin!"

"Ne kadını ya, manyağın teki! Uçakta ağzıma sı*tı zaten." Egemen Aras'a gözlerini devirince Aras, "Ben bir şey yapmadım sen de gördün." Dedi kendini savunurcasına.

"İbişsin ibiş. Özel uçakla gelseydin mal! Paran mı yoktu? Ne hayallerle geldim ne yaşıyorum ya?" Bu sefer Aras gözlerini devirdi. "Gözlerini oyarım Aras." Diye tısladı.

"Farkındaysan burada mağdur olan benim."

"Si*tir lan! Mağdurmuş. Bunların hepsi senin kılıbıklığın yüzünden." Deyip içeriye girdi Egemen. Aras arkasından bakarken Eda'ya ve teyzesine çok sinirliydi. Dış kapının dış mandalı gibi ortada kalmıştı.

PERESTİŞWhere stories live. Discover now