Overnatting

137 6 0
                                    

«Hei!» Leo og Denis kommer inn på kjøkkenet. «Å, hei!» sier jeg overrasket. «Vi bare gikk inn,» sier Denis. Jeg nikker. «Vi har funnet fram alt vi trenger til å lage pizza,» sier Stephan og peker på kjøkkenbenken. «Vi er skrubbsultne nå! Bussen vår skulle egentlig komme 17.15, men så kom den aldri! Så vi sjekket busstidene, og så at bussen ikke gikk 17.15. De har byttet tidene, så neste bussen kom 17.45. Derfor startet vi bare å gå til neste busstopp. Så fant vi ut av at bussen har skiftet rute også!» sier Denis irritert. «Ja, så vi måtte gå helt til sentrum for å ta 8-en som går hit til. Også måtte vi jo gå fra busstoppet hittil,» sier Leo. «Men det er jo sykt langt fra huset deres til sentrum,» sier Stephan. «Yup, også måtte vi jogge for å rekke bussen!» Denis tar seg til pannen og tørker vekk noen usynlige svetter. «Dere har hatt litt av en tur,» sier jeg og ler litt. «Gjett om,» Leo begynner også å le.

Vi starter å ta på fyllet på pizzaene våre. Stephan og jeg deler en pizza, mens Denis og Leo deler den andre. *Pling* Jeg tar opp telefonen. «Har du det kjekt på overnatting, Princess?» Jeg svarer ikke, men legger telefonen i baklommen. «Hvem var det?» spør Stephan nysgjerrig. «Ingen,» mumler jeg litt flaut. «Ingen?» Denis kommer opp ved siden av meg. «Men du rødmer,» han klyper meg svakt i kinnet. «Nei, det var ingen,» sier jeg og prøver å se tøff ut. Alle bryter ut i latter. «Javel da,» sier Denis og blunker til meg. Jeg dulter han svakt i skulderen.

«Argh, jeg er så sulten nå!» sier jeg og hiver meg over pizzaen. Alle har skiftet til pyjamas og sitter rundt kjøkkenbordet. Det er rolig musikk i bakgrunnen. Jeg tar et stort bit av pizzastykket. «Så, Isabella, fortell om deg selv. Vi har jo tross alt ikke kjent hverandre mer enn noen dager,» sier Leo. «Det er vel ikke så mye interessant om meg,» sier jeg og trekker på skuldrene. «Jo! Alle jenter har litt drama å sladre om! Hvem var badassen på din skole? Hvem hang du med på den andre skolen?» «Hvor bodde du før?» Jeg tygger ferdig og svelger. «Sorry for å si det, men jeg er ikke en jente som sladrer om drama og sånt. Uansett kjenner dere ikke folkene fra den gamle skolen min. Jeg bodde på andre siden av landet,» sier jeg og himler smått med øynene. «Hvorfor flyttet dere så langt?» «Foreldrene mine ville ha et større og finere hus. De har sett på dette stedet en god stund nå, og tenkte det var kjekt med forandring». «Så ingen drama på skolen? Eller badass?» Jeg rister på hodet. «For en kjedelig skole,» sier Stephan og sukker. «Det var jo badass og bitcher, men jeg hang bare ikke med dem, i hvert fall ikke de fleste». Jeg mumler det siste og håper på at de ikke hører det. «I hvert fall ikke de fleste?» Denis får store øyne. «OMG! Har du vært sammen med en badass?» «Ja, og tro meg, aldri mer,» sier jeg og ser ned på tallerkenen min. Matlysten min har forsvunnet. Jeg er ikke lenger sulten. Ord han sa kommer opp i hodet: «Du burde gå på diett, jeg synes du har litt for mye fett på kroppen». «Isabella?» Jeg ser opp fra tallerkenen og på Stephan. «Går det bra?» Jeg nikker og gir han et tappert smil. «Jada, lov meg å aldri bli sammen med en badass. Det er ikke verdt det,» sier jeg. «Lov meg å aldri bli sammen med James,» sier Stephan. Jeg grøsser bare ved å høre navnet hans. «Æsj, nei, aldri i livet!» sier jeg og ler.

«Hvilken film skal vi se?» Stephan har lagt fram 4 filmer. Mean Girls, Star Wars, She's the Man og Get Out. «Litt av en variasjon,» sier jeg og ler litt. «Ja, alle oss liker forskjellige filmsjangre,» sier Leo. «Jeg liker komedie og drama,» sier Denis. «Og jeg liker science fiction,» sier Stephan mens han nikker mot Star Wars. «Og jeg elsker skrekkfilmer!» sier Leo og smiler stort. «Hva liker du?» «Ehm,» jeg ser på alle filmene. «Jeg har faktisk ikke sett noen av de. Jeg tror ikke jeg har noen favoritt sjanger,» sier jeg og trekker på skuldrene. «Men det er jo bra! Fordi da kan vi fortsette med vår trekant,» sier Denis. «Trekant?» «Ja, altså vi bestemmer en film hver, også går det på en måte på rundgang. Så i dag får jeg velge film, mens neste gang er det en av de andre». Jeg nikker. «Det er greit for meg. Jeg ser uansett på alt». Jeg smiler til alle tre. «Jeg kan poppe popcorn, mens dere ordner med filmen». Stephan går opp. Jeg tar opp telefonen. «Princess?» «Har dere allerede lagt dere?» «Skriv til meg». «Princess??» Jeg begynner å smile litt. «Jeg er våken, slapp av stalker,» skriver jeg og legger telefonen på bordet. Det plinger raskt i telefonen. «Så bra da, hva har dere gjort da? Snakket om homodrama og sett på homofilmer og sånt?» «Herregud, drittsekk. Hva har du egentlig i mot homoer?» Stephan kommer inn med en stor skål popcorn. «Forresten, foreldrene mine vil møte deg, Isabella,» han setter skålen på bordet. Jeg trekker sammen øyenbrynene. «De er bare nysgjerrige,» han strekker ut hånden. Jeg tar den og reiser meg opp. «Ok?» sier jeg litt nervøst. 




Heeeeiaa💖💖

Omg, sorry for at det har gått 1 måned siden sist gang jeg publiserte et kapittel😱🙈

Jeg har bare vært så opptatt med skole og sånt, men nå er jeg endelig ferdig med alle tentamene mine 🎉😅

Men nå er det snart eksamen... 🙄

Også er det sommerferie!!!!!! 😎

Just another badboyWhere stories live. Discover now