1. Kapitola

6.8K 387 80
                                    

„Hele, Taehyungu!" zasmál se červenovlasý a ukázal na chlapce s černými vlasy a brýlemi, jak jde do třídy. Taehyung - jak už byl osloven, se se svými přáteli vydal po chodbě za ním. Taehyung ho chytil za ruku, otočil si ho k sobě a přitiskl ho na zeď.

„Ahoj, broučínku... Máš pro mě ten úkol?" řekl sladce a díval se na něj tak, jako na všechny. Aby mu lehce podlehl a dal mu všechno, po čem touží. Chlapec zčervenal a přikývl. Podal mu sešit s dodělaným úkolem a Taehyung mu rozcuchal vlasy. „Díky, prcku." Podkopl mu nohy a jeho kamarádi se na něj vrhli v tu dobu, kdy tam přišla ředitelka. 

„Kim! Už zase se takhle flákáš, využíváš studenty z nižších ročnících? To si piš, tohle už tady trpět nebudeme!"
Taehyung jen protočil očima a šel se svými kamarády do třídy.

„Hej vole, co když budeš mít problém?" zeptal se jeden z jeho kamarádů a Taehyung se zasmál. „Ale hovno, tahle škola je k smíchu, nechávají se podplatit mými rodiči, aby mě náhodou nedali na nějakou vojenskou školu." 







„Kimovi... Moc se omlouvám, že jsem vás sem zavolala takhle zničehonic, ale váš syn dělá opět problémy a my potřebujeme zasáhnout," řekla ředitelka, přičemž pozorovala Taehyungovo rodiče. „Už jsme tam volali a říkali, že by tam přestoupit mohl... Věřte mi, že je to výborná škola pro Taehyunga. Naučí se tam toho hodně. Pracovat v týmu, trošku i té sebeobrany a co si budeme... Je to pro něj to nejlepší. Už jsme vám to vše připravili, stačí jen váš souhlas."

Jeho rodiče o tom přemýšleli hodně. Jejich syn dělá jenom problémy. Ničí majetek, šikanuje, dělá si z lidí poskoky a takhle ho určitě vychovaného mít nechtějí. Taehyungovi rodiče to podepsali a vrátili se domů.

Čekali než se Taehyung vrátí domů opět po tom, co byl s jeho praštěnými kamarády pryč. Taehyung bez pozdravu běžel do pokoje, ale zastavila ho jeho matka. „Taehyungie! Pojď sem prosím, sedni si a já s tátou ti potřebujeme něco sdělit," řekla jeho matka vážným tónem. Taehyung se tam posadil a zamračil se. „O co jde?"

„Víš... Paní ředitelka ti zařídila přestup do vážně skvělé školy a my jsme to viděli jako dobrou příležitost... Přestupuješ tam hned pozítří."

----

Nový příběh, yay! ^^

Hned ze začátku... PROSÍM, dejte tomuhle příběhu šanci, nejspíš to není kapitola, která by hned nějak zaujala, ale! Určitě to bude lepší! 

Purple you :3

Military Boy - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Where stories live. Discover now