88. Kapitola

3.4K 301 43
                                    

„Panebože, to je tak trapné..." zamumlal Taehyung a skryl si obličej do dlaní. Jungkook se zasmál a ruce mu chytil. „Je to roztomilé a stává se to..."
Taehyung byl takový nesvůj, ale raději to neřešil. „Kolik vůbec je hodin?" zeptal se Taehyung, aby malinko zakryl svou nervozitu. Jungkook se natáhl pro mobil, přičemž se mu napnulo tělo a Taehyung málem znovu slintal. „Uhh... Skoro devět, takže bychom měli vyrazit na snídani nebo to pro nás bude dost velkej smolík." 

Taehyung přikývl a vstal. Chtěl se jít převléknout do koupelny, ale Jungkook ho chytil za zápěstí. „Přece se nebudeš stydět..." zasmál se Jungkook. Taehyung zčervenal a skousl si ret. „Ale já nemám takové tělo, které bych mohl ukazovat, tak jako ty..."
Jungkook se postavil před Taehyunga, vzal mu oblečení z ruky a položil to na postel. Přesunul se k jeho zádům, objal ho kolem pasu a chytil lem jeho trička.

„Můžu?" zeptal se Jungkook a Taehyung přikývl. Zvedl ruce a Jungkook mu přetáhl tričko přes hlavu. „Nebudu se dívat, když ti to není příjemné, ale..."
Jungkookova dlaň se dotkla Taehyungova naprosto plochého bříška a pomalu objevovala staršího tělo. 

„Věř mi, že i takhle vím, že je tvé tělo stejně nádherné, jako kdybys ho měl vypracované... Protože krása je v tom, jak reaguje..." Po bříšku sjel konečky prstů a cítil, jak se Taehyung ošil. Celý se napnul a jemně zatřásl. Jungkook si bradu položil na staršího rameno a dýchal mu na krk. „Jak vnímáš, každý dotek..."
Taehyung si skousl ret a vydechl, když mu Jungkook přejel po bradavce. Potom ho silně objal a vtiskl mu polibek na tvář. 

„Máš krásné tělo a sladce reaguješ." zašeptal Jungkook a zlehka mu políbil krk. Taehyung se k němu otočil čelem a políbil ho na rty. Jungkook ho chytil za odhalené boky a začal po nich přejíždět. „Roztomilé..."
Taehyung se odtáhl a sklopil pohled. „A teď už se oblékni, protože nechci, abys nastydl." Políbil ho na čelo a s úsměvem si šel pro své oblečení. Rychle se oblékli, vzali si věci, došli na snídani a po ní vyrazili zpátky do areálu. 

----

Tak prý mě dítě (netuším kolik jí je, ale asi 3 roky) vzbudilo v půl 8. a já nemohla usnout :D Takže jsem si alespoň za tu dobu trošičku popřemýšlela a mám nejspíš domyšlený příběh... A konec se nám blíží:') Tedy, ještě hoodně kapitol chybí, ale tak co :D 

Dnes je obzvlášť špatné počasí (prší), takže netuším, jak to bude, ale je možné, že budou teď chvilku vycházet kapitolky ^^

Military Boy - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Where stories live. Discover now