73. Kapitola

3.6K 321 80
                                    

Taehyung prošel kolem Jungkooka, který se na něj raději ani nepodíval. Taehyung šel do skladu, který našel celkem rychle. Viděl tam pár balíků plastových lahví a ještě nějaké v boxu. Nakonec vzal jeden ten box a stěží ho dostal do půlky skladu. Najednou někdo chytil ten box z druhý strany a Taehyung zvedl pohled. 

Chanyeol se na něj usmál a Taehyung naklonil hlavu na stranu. „Co tu děláš?"
„Přišel jsem ti pomoct, jelikož jsem tě sem viděl jít," zamumlal a chytil Taehyunga lehce za zápěstí. Jemně mu přejížděl po předloktí a díval se mu do očí. Taehyungovi to bylo příjemné a proto nic nedělal. 

Chanyeol dlaně se objevily na Taehyungových tvářích. „Jsi tak krásný..." zašeptal Chanyeol a Taehyung ztuhl. Chanyeol ho políbil a Taehyung ho chtěl odstrčit. Chanyeol mu chytil zápěstí, strčil ho ke zdi a tam mu ruce přišpendlil nad hlavou. Koleno mu přitiskl k rozkroku, kde ho začal dráždit. Začal mu vsouvat jazyk do krku, když ho Taehyung kousl. „Ty hajzle..." zamumlal Chanyeol a silně ho kousl do krku, až Taehyung vyjekl bolestí. „Chci tvoje tělo, pode mnou svíjející se." 

Taehyung se začal třást a chtěl ihned zakřičet, ale Chanyeol mu zacpal pusu látkovým kapesníkem. Začal si rozepínat poklopec a poté si vyndal své přirození. Taehyungovi vyndal z úst látku a přirazil mu do krku své přirození tak, že cítil Taehyungovu stěnu krku. Taehyung se začal dusit, ale to Chanyeola nezajímalo. Taehyung byl moc slabý na to, aby mu odporoval, ale i tak se o něco pokoušel. Vzal si do pravé ruky nějaký předmět a hodil ho ze skladu. Chanyeol zatáhl Taehyunga za vlasy a začal mu přirážet do pusy tak rychle, že Taehyungovi stékaly slzy po tvářích. 

„A teď ta tvoje prdelka..." Taehyung měl konečně volnou pusu, ale samozřejmě ne nadlouho... Chanyeol ho opět začal líbat a svlékat ho. Taehyung se bránil, ale neúspěšně. „Přestaň se zmítat ty děvko!"
Taehyung vzlykl, spadl na kolena a cítil chlad. V jeho zadku ucítil nehorázný tlak a viděl, jak do něj Chanyeol cpe rovnou dva prsty. Taehyung se co nejvíce stáhl a snažil se zabránit tomu nejhoršímu. 

„Hej, HEJ! VYPADNI KURVA OD NĚJ!"

----

V 22:30 - 45 bude další :)) 

GET READY FOR KISSEUUUUUU <3

Military Boy - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Where stories live. Discover now