48. Kapitola

3.5K 323 103
                                    

Jungkook k němu natáhl ruku a mírně se usmál. V hlavě se několikrát profackoval, ale ruku neodtáhl.

„Pojď si sednout na židli, nastydneš..." řekl Jungkook mile a Taehyung se na něj zvláštně podíval. Byl překvapený, to rozhodně ano, ale ruku samozřejmě přijal. „D-díky..."

Jungkook zapřemýšlel, ale nakonec se rozhodl, že půjdou normálně do rohu místnosti a sednou si na židle. Jenže v tu dobu uslyšel otcův hlas. „Do prdele," zaklel tiše Jungkook, chytil Taehyunga za ruku a chtěl ho táhnout za sebe, jenže Taehyung spadl na kolena kvůli tomu kotníku. „Nesmí tě tu vidět!"

Rychle ho vzal do náruče a vběhl do svého pokoje. „Teď budeš naprosto potichu, jasný?!" rozkázal mu Jungkook a položil ho do svého obrovského šatníku. Taehyung jen nechápavě přikývl a nechal se tam zavřít. Jungkook si vzal na ruce boxerské rukavice a chtěl akorát vyjít, když v tu chvilku už vešel jeho otec.

„Jungkooku? Co tu děláš s těmi rukavicemi?" zeptal se jeho otec a Jungkook polkl. Vydechl a zase se nadechl, aby se uklidnil. „Akorát jsem přišel z tréninku nováčka a chtěl jsem si ještě zacvičit sám."
Jeho otec jen přikývl a podíval se na Jungkooka nějak zvláštně.

„A to oblečení na židli vedle posilovacího stroje? Proč tam máš všechno dvakrát?" zeptal se nechápavě jeho otec a Jungkook se zarazil. Začal rychle přemýšlet a potom ukázal na batoh. „Měl jsem... Náhradní věci, ale spadl mi batoh do kaluže, takže to mám dost mokrý a špinavý... Přece víš, jak mi ten zip blbne, takže mi ty věci vypadly."

Jeho otec jen pomalu přikývl a zamračil se. „No nic, tak já půjdu spát. Dobrou noc, Jungkooku," řekl jeho otec a pomalu zavíral dveře. Jungkook si sundal rukavice a potom mu odpověděl. „Dobrou otče..."

----

Dobrou noc, sladké sny a pořádně se vyspěte ^^ 

Samozřejmě ti, kteří už spinkají, tak jim přeji krásné ráno ^^

Já budu spát snad pořádně, dnes bude snad fajn den, když už je bday :') Zazpívejte mi někdo prosím :') :3

Military Boy - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Where stories live. Discover now