36. Kapitola

3.4K 334 69
                                    

Taehyung se zamračil a odstrčil jeho ruce. „Nech toho. Vypadá to teple," zahuhlal Taehyung a postavil se. Podíval se na hodiny a mobil si schoval pod polštář. „Budu muset jít... Budeme mít odpolední výcvik."

Po té větě se Taehyung rozeběhl ke dveřím a vyběhl ven. Jenže se ve dveřích s někým srazil. „Hej, dávej pozor!" vyjekl ten, do kterého Taehyung strčil. Viděl, jak je Jungkook politý. „Pardon, to jsem nechtěl..."
Jungkook ho chytil za zápěstí a vtáhl ho do koupelny. „Teď mi to vyčisti. Byl to čaj, takže to bude lepit," řekl Jungkook a sundal si tričko. Podal to Taehyungovi, který s pohledem upřený na Jungkookovo tělo tričko přijal. „Opravdu jsem nechtěl."

Najednou bylo ticho. Jungkook si sáhl na hruď a ucítil, jak mu lepí i kůže. Taehyung vzal namočený Jungkookovo tričko a začal umývat i polepenou Jungkookovu kůži. „Dík," zamumlal Jungkook a Taehyung přikývl. Bylo naprosté ticho, což oběma vyhovovalo. „Nejspíš to už je..."

Taehyung ještě namočil politý kousek oblečení a vyždímal. Poté ho podal Jungkookovi, který ho přijal. Taehyung se měl na odchodu, ale najednou ho někdo chytil za zápěstí. Otočil se a viděl Jungkooka se zvláštním pohledem. 

„Taehyungu," oslovil ho mladší dominantním hlasem a přiblížil se k Taehyungovi. Taehyung se ani nehnul a Jungkook ho chytil kolem pasu. „Víš, že mi neunikl tvůj pohled, který propaloval moje tělo...? Viděl jsem, jak bys ze mě nejraději strhal i ten zbytek oblečení, tak... Proč to neuděláš?"

----

Jedna později, zítra napíšu snad ten oneshot ^^

První napíšu na VKookGi a potom uvidíme ^^ A v tom oneshotu bude rozhodně Jungkookie bottom a Yoongi top. Taehyung něco mezi C:

Military Boy - Vkook/Taekook [k.th x j.jk]Where stories live. Discover now