[13] 𝗠'

12.2K 851 676
                                    

Rain by BTS

---

Yazar'

Jeon JeongGuk gözlerini irice açmış öylece karşısındaki adama bakarken yutkunarak kafasını sallamıştı.

TaeHyung vücudundaki acıları yok sayarken kalbini heyecanla attıran adamın yüzüne eğilerek dudaklarının birleşmesini sağladı.

İkisinin de kulaklarında başlayan cızırdamalar etraflarıyla olan ilişkilerini sıfırlarken sadece ikisinin olduğu bir evren yaratılmıştı sanki.

TaeHyung, JeongGuk'u öpmeyi kesmeden ellerini onun çıplak üstünde gezdirirken parmaklarının gezdiği yerleri tek tek öpmek istediğini düşünmüştü.

Dakikalar süren öpüşme nefes alma ihtiyaçları yüzünden kesilirken TaeHyung saniyeler önce beyninde dolanan şeyi zaman kaybetmeden aşağı kayarak yapmaya başladı.

JeongGuk'un boynundan başlayarak her aşağı doğru çizdiği yola kelebek öpücüklerini bırakırken saçlarında gezinen ellere itaat ederek tekrar boynuna çıktı.

Yer edindiği alana kendi izlerini özenle bırakırken başını aşağı eğerek kendini oldukça belli eden göğüs uçlarını dudaklarının himayesine aldı.

Jeon JeongGuk oldukça hassas olan göğüs uçlarından oldukça haz alırken belini kırarak kendini ona bastırmış ve etrafa bir inleme salmıştı.

TaeHyung da onunla eş zamanlı inlerken öpülmekten ve sevdiğinin vücudunda bıraktığı aitlik izleri yüzünden oldukça şişmiş olan dudaklarıyla bir tanrı gibi JeongGuk'a bakarken güzel parmaklarını kaldırıp ikisini kendininki gibi şişkin dudaklara dayadı.

"Em, güzelim."

JeongGuk, şişmiş kiraz rengini alan dudaklarını açıp kemikli parmakları mağarasına kabul ederken gözlerini tahrik edici bir şekilde TaeHyung'a dikmişti.

Kral Kim büyük bir yutkunmuş gerçekleştiririp parmaklarının yeterince ıslandığına karar vererek onları çekerken parmakları yerine dudaklarını yerleştirip JeongGuk'un vücudu boyunca ıslak parmağını sürterek kasıklarına getirmişti.

JeongGuk ona alan açmak için bacaklarını kaldırıp onun beline sararken deliğinin hemen üstünde hissettiği parmaklar ile derince inleyip ellerini geniş omuzlara yerleştirdi.

İçine giren iki parmakla acı içinde elinin altındaki omzu sıkıp inlerken boynunu geri atmıştı. TaeHyung onun acısını dindirmek için boynuna hafif öpücükler bırakıp cennetteymiş hissi veren kokuyu içine çekerken dişlerini sivrileştiğini hissedip inlemişti.

JeongGuk içindeki parmaklara alışırken hafif kalçasını oynatıp TaeHyung'u girdiği transtan çıkartmış uzun parmakların içinde olan dansına izin vererek kısık inlemelerinin gürül gürül akan şelaleye karışmasına müsade etmişti.

TaeHyung gözlerini karşısındaki görüntüye çıkarırken bir anlık nefes almayı unutmuştu.
Kendi parmakları yüzünden oldukça zevk aldığı belli olan yüz ifadesiyle açık dudakları onu daha çok erekte ederken JeongGuk'un sıvıyla ıslanmış parmaklarını içinden çıkartmış ve onun gözlerine bakarak tahrik edici şekilde yalamıştı.

JeongGuk, TaeHyung'un hareketiyle daha çok inlerken parmaklarını durduğu yerden onun boynuna çıkartıp yüzlerini yakınlaştırmıştı.

"Sizi içimde istiyorum, Kral Kim."

TaeHyung duyduğu kelimelerle arsızca sırıtırken hatrı sayılır uzunluğunu eline alıp bir kaç kez çekerken sıcak deliğe dayadı.

Idyllic /TaeGguk/Where stories live. Discover now