Bölüm 3: "Açlık."

241K 8.2K 32.6K
                                    

"Gölgen bile bu dünya üzerinde kapladığın alandan daha büyük."

The Weeknd, The Hills.

Multimedya:

Merhaba oyun arkadaşlarım :) Burada mısınız? ? Biz geldiiiiik.🖤

duydum ki artık metrolardan korkuyormuşsunuz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

duydum ki artık metrolardan korkuyormuşsunuz. aaaa, neden:d

Bölüm 3: "AÇLIK."

Acıktım.

A C I K T I M.

O kadar acıktım ki, Oğuz'u bile yiyebilirdim.

Kıs. Kıs. Kıs.

Tamam, kabul. Saçmalıyordum ama Oğuz'a bakıp da aklı başında kalmak mümkün değildi ki. Üstelik açtım ve açlık adeta başıma vurmuştu. Açlık Oğuz'u yemem için bir bahane de olabilirdi elbette. Oğuz yakışıklı olmanın yanında çok tatlı, sevimli bir çocuktu. Hani şu baktığınızda iç geçirmeden duramadıklarımızdan... Hele o kıvırcık saçları, yanağındaki gamzeleri... Ay, kalbime bir şey oluyordu.

Ve şey, karnım gurulduyordu.

Tabi, bu herkesin ara ara dönüp bana bakmasına sebep oluyordu ama dert değildi. İnsanlık hali, oldukça normaldi. Hem şu an ilgilenilecek son şey benim karın gurultumdu. Melodi hâlâ yanımda, üzüntüyle oturuyordu ve eklemem gerekense Oğuz'un da hâlâ yanımda oturduğuydu. Karnımın yüksek sesli gurultusundan şikâyetçi görünmüyor, yanımda, karnıma sevimli bakışlar atarak oturuyordu. Biraz göbeğim vardı, sınav stresiyle bu sene yemeğe ve abur cubura çok abanmıştım ama umarım ki o göbeğimi görmüyordur. Rezil olmak istemezdim. Kendisi bu kadar fitken benim göbekli olmam...

Neyse, dünyadaki tek göbekli ben değilim zaten.

Destek atın göbekli arkadaşlarım.

"Acıktım!"

Hadi canım, şaka yapıyorsun!

Salak, hepimiz zaten acıkmıştık da neden tek sızlanan sendin? Bu Esra'yı öldürmek istiyordum. Tamam, kimseyi öldürmek isteyecek kadar vicdansız değildim ama olabilirdim. Bir dakika, zaten Esra'yı burada öldürsem korkudan nalları dikti derdim. Bence bu inandırıcı bir sebepti. Ya da boş verin, tamamen saçmalıyordum. Ya da belki saçmalamıyorumdur.

Kıs. Kıs. Kıs.

"Hepimiz açız," diyerek ona karşılık verdi Keskin, rahatsız edici bakışlarla Esra'ya bakarken. Evet koçum, ona öyle bakmaya devam et. Keskin pis pis güldü. "Seni mi yesek ki?"

YERE YAKIN YILDIZLARA UZAK. |RAFLARDA|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin