Bölüm 4: "Yalan Ve Yalancılar.

220K 7.5K 25.7K
                                    

"Zaman sahiden üfler mi yaralarının üstünü?"

Multimedya:

Camila Cabello, Real Friends.

Merhaba :') Geldik yahu! Hem de bol aksiyonlu bir bölümle. Ehehehe. Lütfen yorumlarınızı yapın, o kadar komikler ki okurken aşşırı eğleniyorudjesjjdj.

⚡️

Bölüm 4: "YALAN VE YALANCILAR."

Arkadaşlar, ben galiba aşık oldum.

Midemde börtü böcek geziniyor, kıpırdayıp duruyor; ya da bilmiyorum, tuvaletimde gelmiş olabilir. Karnımda bir sancı vardı ve aynısı, dönüp Oğuz'a ne zaman baksam kalbimde oluyordu. Hâlâ yan yana, metronun içinde, sarı koltuklarda oturuyorduk ve her ikimizde sükuneti koruyorduk. Şöyle ki, Oğuz yanağıma kondurduğu öpücükten sonra utanarak önüne dönmüş, bana bir süre bakamamıştı. Arkadaşlar, bu gamzeli bey çok tatlıydı ama ben de utandığım için dönüp kendisine bakamamıştım. Yanaklarının kızardığını göz ucuyla görmüştüm ve elimi yanağıma yaslamamak için adeta zor duruyordum.

Dudakları yumuşacıktı.

Kıs. Kıs. Kıs.

Beni öpüp önüne dönmesinin üzerinden yarım saat kadar geçmişti ve her ikimiz de kaçamak bakışlar haricinde göz göze gelmemiştik ama o safir gözlerine bakmayı çok isterdim. Kızarınca çok tatlı olmuştu, ellerini ensesinde ve saçlarında oyalıyor ve kıvırcık saçlarını önüne döküyordu. Çocuğa aşırı tatlılık yüklenmişti, benim olamadığım her şeydi adeta. Az daha sakinleştikten sonra omzumun üzerinden dönüp ona baktığımda, onun da bana baktığını gördüm. Ensesini sıvazladı. "Öpücük aniden oldu, kızdın mı?"

Kızmadım yiğidim, senden sürekli aynı performansı bekliyorum.

Elbette bunu söylemedim. Öpücüğünü hatırlayarak biraz kızardığımda, gamzelerini göstererek gülümsedi. Çapkın mısın lan sen? Bu düşünceyle beraber duraksadım. "Herkesi öpüyor musun?"

"Ne?"

Yanağımın içini dişleyerek bir an duraksadıktan sonra durumu kurtarmaya çalıştım. "Yani... Beni neden öptün ki?"

"Bir anda oldu," derken dürüst görünüyor ve doğrudan gözlerimin içine bakıyordu. Sanki saklayacak hiçbir şeyi yoktu. "Şey, herkesi öptüğümden değil... Sadece, senin burada gözlerinin içine baktığın tek kişi olduğumu fark edince, kendimi bunu yapmaktan alıkoyamadım."

Kalbime geldi, it!

Aa elimmiş, yani elimi kalbime yaslamışım da, o yüzden kalbime bir ağırlık gelmiş. Sorun yok arkadaşlar, henüz düşmedim ama her an düşebilirdim. Öleceğim, resmen benimle flörtleşiyordu. Gözlerinin içine baktığımı fark etmiş, bunu kaba olmayan bir şekilde söyleyerek bunun hoşuna gittiğini belirtmişti. Kızararak bakışlarımı kaçırdım. "Rahatsız olmadım," diyerek açıkça itiraf ettim. Umarım gözlerine bakan herkesi öpmüyorsundur, kıvırcık. "Sen de mi benim gözlerime bakıyorsun? Yani şimdi mantık olarak senin gözlerine baktığımı benim gözlerime bakarak görürsün..." kıkırdayarak suratımı ona yaklaştırdım ve gözlerimi kocaman açarak ona gösterdim. "Nasıl? Gözlerimin rengi güzel mi? Bir de böyle bak, bir de döneyim böyle bak..." gözlerimi döndürmeye çalıştım. "Güzeller değil mi? Babamınkilere benziyor."

YERE YAKIN YILDIZLARA UZAK. |RAFLARDA|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin