Mutlu bir sabah 🌝

7.2K 200 0
                                    

Öğle , saat 2,5 sıralarında gözlerini araladı Hojin, çoktan sabah değil akşam olmuştu neredeyse elini telefonuna attı Gül den mesaj yoktu yüzünü buruşturup duşa attı kendini kafası kazan olmuştu , belinde ki havluya sarılı duştan çıktığı sıra da telefonu titredi hızlı bir hareketle telefonu alıp puf koltuğuna oturdu.
Gönderen: GÜL
"Tünaydın:) çoktan uyanırsın sanıyordum ama bir hayli geç uyandın sabah çay toplamaya indik mesaj atamadım."
  Yüzünde hafif bir tebessüm vardı hojinin ,açıklama yapması bir hayli hoşuna gitmişti .
"Biraz öyle oldu alışık olmadığım bir durum sabaha kadar mesajlaşmak , ama durum gösteriyor ki artık alışmam lazım :) ."
    Akşama kadar süren mesajlaşmanın sonun da Gül yemek hazırlığı için telefonu odasında bırakıp mutfağa gelmişti akşama amcasıgil gelecekti yemeğe .
      Hazırlıklar sona yaklaşırken amcasıgiller gelmişti çoktan karşılama merasiminden sonra evin hanımları tekrardan mutfağa son hazırlıkları tamamlamak için geçtiği sıra da Sena birden ;
  "Hojin diyorum ne tatlı biri tam istediğim kriterlerde olur mu bu iş sence Gül ." Diye Gülün ağzını yokluyordu Sena kurnazca.
   Gözlerinin ucuyla bakıp gülümsemekle yetindi Gül .
Bu hareketi yeterince kudurtmuştu senayı. Kahveler içilirken ,
Sena : Diyarbakır'a gezmeye mi gitsek baba ? Diye laf attı ortaya
Herkes şaşkın gözler ile Senaya baktı ne yapmaya çalışıyordu ? Tam o sıra da dışarıdan bir gürültü koptu anlamsız bakışlarla herkes kapıya koştu Koca çay yüklü kamyon devrilmişti herkes bir anlık şokla hemen yardıma koştu o kadar işçisin 1 aylık emeği çöp olmuştu fabrika zarara girmişti , ama bir Karadenizli bitti demeden bitmezdi. Çalışma odasın da sabaha kadar çalıştı baba oğul bu zararı nasıl kurtarabiliriz diye ama bir türlü çözüm yolu bulamıyorlardı Banka bu kadar yüklü para vermezdi, birden Şirvanlardan borç istemek geldi babanın aklına ama Ahmet'in pek kanı ısınmamıştı bu fikre Dilan vardı ortada bu borcu ödeyemezsek hem fabrikayı daha da zarara uğratacağız hem de dilanı kaybedeceğim diye aklından geçirerek , "bunu göze alamayız baba çok sıkıntılı bir iş." Diyerek babasını caydırma yolundaydı."k
 

BABASI NE CEVAP VERECEKTİ ?
SENA'nın PLANI NEYDİ ?
HOJİN İLE GÜL ARASIN DA NASIL GELİŞMELER YAŞANDI ?
Hepsi 6.bölüm de 🌝

TÖRE UĞRUNA :BEJNAWhere stories live. Discover now