•••Bölüm-13•••

5.6K 167 9
                                    

Sinirden fenalaşıp bayılan Gül'ü Baran apar topar kucağına alıp hastaneye götürdü arabayı öyle hızlı kullanıyordu ki ibrenin sonunu görüyordu adeta çok geçmeden hastanenin önüne gelmişti hemen sedye diye bağırıp yardım çağırdı ilk yardım İçin acil odasına aldılar Gül'ü biraz sonra doktor çıktı ..

"Gül hanım gayet iyi fazla üzüntü stresten vücudu bitap düşmüş dengeli beslensin fazla stresli ortamlardan uzak dursun müşade odasında serum bitince taburcu edebiliriz sizi."

Bir oh çekerek hemen odaya girdi Bora'n.

"Gülüm ,Melek bakışlım çok korkuttun beni daha iyi misin."

"Bora'n Bindall."
Sözünü bitirmeden eliyle dudağını kapatan Bora'n
"Düşünme şimdi onu sen aynısı eve sipariş ettim akşama kalmaz gelecek merak etme sen yeter ki iyi ol Nartanem Gül bakışlım sen iyi ol ki ben iyi olayım tamam mı yarim."

Bora'nın böyle güzel konuşması Gül'ün içini güvenle kaplamasına Sebep olmuştu içi rahattı ama çokta sinirliydi etlisine geçmişte yaşanan şeyeler yüzünden bana zarar vermeye çalışıyordu ama ben Hojini çoktan unutmuştum hayatımı çiçek bahçesine çevrine adamla günlere yelken açmak istiyorum..

Serum bitip Konak'tan içeri girdi güzel çift herkes koştu Gül'ün yanına meraklı bir şekilde gülümseyerek iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyordu ..Kınaya 5 saat kalmıştı ama çoğu hazırlık da yarım kalmıştı .

Bora'n odaya çıkardı Gül'ü duşa girip kuaförü bekleyecekti , odadan çıkıp avluya indi tüm ev halkı oradaydı.
"Herkes kulağını açsın iyi dinlesin şimdi eğer bir daha Gül'ü üzecek birşey yaparsa içinzden biri karşısında beni bulur hemde çok fena bulur ona göre davranıp haddini bildin herkes ...

Kuaför gelip Gül"ü hazırlamıştı bindallı da gelmişti tüm olumsuzluklara rağmen kına başlamıştı herkes çok eğleniyordu tüm Diyarbakır buradaydı neredeyse kız kınası olduğu İçin erkekler başka bir yerde toplanıp felekten bir gece çalıyorlardı sıra kına yakımına gelmişti Bora'nın büyük halası Rawşin yakacaktı ...

Kınayı getir aney
Parmağın batır aney
Bu gece misafirem koynunda yatır aney .....

Çok geçmeden hıçkırıklara boğuldu Gül artık annesi babası kardeşleri olmayacaktı o kendi evinin hanımı olacaktı koca aşiretin de gelini sorumlulukları vardı artık öyle her kafası estiğinde denizlere atamazdı kendini Hoş burada da deniz yoktu tüm güzellikler güzelliklerle gelen zorluklar Gül'ü bekliyordu ...

MULTİMEDYA DA GÜL VAR:)))
11.BÖLÜM MULTİMEDYASIN DA DA BORAN VAR BAKMAK İSTEYENLER İÇİN:))

TÖRE UĞRUNA :BEJNAWhere stories live. Discover now