22.

778 60 29
                                    

Po nahrávání byla Ellise naprosto vyřízená. Kdo by to byl řekl, že zpívání vokálů, bude taková fušku. Jack zůstal ještě ve studiu a tak si chodila po bytě jen v dlouhém tričku a v kalhotkách, Přesně tak, jak to milovala. Zrovna hledala v lednici nějaké jídlo, když někdo zazvonil. Podívala se do kukátka, ale tam viděla jen kytici. Pokrčila rameny a otevřela.

„Dobrý den, krásná slečno. Mám pro vás zásilku,“ dal kytici stranou a ukázal svůj obličej. Ellise zůstala nejistě stát na místě a koukala na nezvaného hosta. „To mě ani neobejmeš?“ zeptal se Lukas. Takové přivítání tedy nečekal.

„Jo, no,“ váhavě mu omotala ruce kolem krku a přitiskla se k němu. Jen vdechla jeho vůni, pohltila ji láska. Bože, jak ona toho kluka milovala. „Co tady děláš?“ naklonila se dozadu a podívala se mu do obličeje.

„Přišla jsi mi po telefonu nějaká divná, tak jsem tady,“ zatlačil ji do bytu, hodil tašku na zem, chytil ji za tváře a polibil ji. Ellise mu okamžitě skočila kolem pasu a on ji chytil za skoro holý zadek.

„Kde je Jack?“ promluvil do polibků.

„Není doma,“ náruživě vydechla, když ji líbal na krku.

„Toho bychom měli využít,“ zasmál se a udělal krok dopředu. „Kde máš pokoj?“

„Nahoru první dveře vpravo.“ A tak s ní v náruči Lukas vystoupal schody, otevřel dveře a přešel k posteli, na kterou ji položil.

„Tolik jsi mi chyběla,“ líbal ji na krku a jel níž. Zajela mu prsty do vlasů a zvedla zadeček, když jí sundával spodní prádlo. „Taky jsem ti chyběl?“ podíval se na ni. Po těch posledních telefonátech byla na vážkách. Nakonec se však se usmála a kývla hlavou nahoru dolů. To, že je tady s ní, jí momentálně moc pomohlo. Potřebovala někoho blízkého vedle sebe. S Jackem si poslední dobou rozuměla, ale pořád to byl ten, kvůli kterému musela opustit domov.

*

***

„Tak, co by sis dal?“ nakoukla přes otevřené dvířka lednice a podívala se na něj.

„Tebe,“ chytil ji zezadu za boky a pošeptal jí ta slova do ucha. Otočila se k němu a omotala mu ruce kolem krku Opět byla jen v tričku, jen tentokrát v jeho.

„Já myslela, že ses mě dostatečně nabažil,“ stoupla si na bosé špičky a políbila ho.

„To byl jen předkrm,“ políbil ji. Chytil ji pevně za zadek a vysadil na linku. Dala kolena od sebe. Okamžitě jí zapadl mezi nohy. Nehty ho jemně poškrábala na mužné hrudi a skousla si spodní ret. Byla z něho neskutečně žhavá… sledovala každý detail jeho samotného a přejela rukama za pas. Lukas si opřel čelo o její a těžce polkl. Zajel jí prsty do vlasů a s vervou ji políbil. „Neskutečně tě miluju,“ zachraptěl a už se na ni tiskl.

„No to snad ne!“ zařval Jack a praštil hlavními dveřmi. Lukas od Ellise odskočil a do tvářích se mu nahrnul stud. „Ellise, co má tohle znamenat? Co tady dělá bez mýho vědomí!“ ukázal na Luka, jako by byl pouhá věc. Ellise seskočila z linky a stáhla si tričko co možno nejvíc dolů.

„Nevěděla jsem, že potřebuju tvoje povolení k tomu, aby mě mohl můj přítel navštívil.“

„To samozřejmě nepotřebuješ, ale rád bych o tom věděl předem a byl bych nerad, kdybych byl přítomen vašich orgiích. Pokud tu chce Lukas zůstat, tak bude spát v pokoji pro hosty,“ měl svá pravidla, která prostě museli oba dva dodržet.

Černobílý svět ✔️Where stories live. Discover now