24.

890 59 52
                                    

„Tak, teď mi řekni, co máš v plánu s mou dcerou?“ Jack se na Lukase podíval tak agresivně, že šlo jasně poznat, že ho nemá rád. Lukas se zasmál.

„Do budoucna přesně nevím. Jsme spolu, máme se rádi, což bych tak rád i nechal. Jediné, co mi nevyhovuje, je ta vzdálenost, co nás momentálně dělí,“ točil se na židli s jednou rukou na stole a s druhou si nervózně poklepával na stehnu.

„Upřímnost mám rád. Ale nelíbí se mi, když kvůli tobě brečí,“ zamračil se na něj, když dával pásky do poličky.

„Víte, Ell je neskutečně nervní člověk. Když má nervy, brečí. Když se bojí brečí. Pokud jste si nevšimnul, je dost rozmazlená a vše si bere osobně. To je právě to, co na ni miluju, ale i nenávidím. I já ji nerad vidím brečet, ale prostě někdy jsou situace, kdy je mi to jedno a stojím si za svým názorem. Jsem chlap a nebudu jí ustupovat jen proto, že brečí,“ řekl na plnou pusu. Pokud si Jack myslel, že ho zastraší, tak byl na omylu. Pro něj byl Elliním otcem stále Bobby a jen k němu se bude právě tak chovat.

„Jo, jsi chlap. Máš své potřeby a jsi silný. Musíš ženě ukázat, že jsi hlavou vztahu, rodiny, domácnosti, ale,“ v klidu se posadil na židli a přisunul se k mixážnímu stolu, „ještě jednou kvůli tobě moje dcera bude tak smutná, jako byla tenkrát, zabiju tě,“ díval se na něj se vší vážností. Luke s ním udržel kontakt a rozhodně neměl v plánu uhnout jako první.

„Nazdárek,“ do studia vstoupila Mia s Ellise. Jack ji poprosil, zda byl nebyla tak hodná a nevyzvedla ji po vyučování.

„Ahoj,“ jako první se uklidnil Jack. Máte trochu zpoždění?“ podíval se na hodinky.

„Jo, to máme, protože tvá dcera, měla hlad. Skočily jsme do mekáče a dovezly něco i vám.“

„Ell, je neskutečný, kolik toho dokážeš sežrat. Podle mě, máš tasemnici,“ zasmál se Jack.

„Nebo je těhotná,“ vyletělo z Mii, když si sundala kabát. V tu chvíli nastalo hrobově ticho, jenž přerušilo Ellino mlaskání a následné dušení. Jack se podíval na Lukáše. Ten na něj. Oba změnili barvu. Jack zařval a vrhl se na něj. Luke se převrátil i s židlí na zem a vzal Jacka s sebou.

„Ty bastarde, ty bastarde! Zabiju tě,“ drtil mu hrdlo. „Já tě zabiju!“

„Jacku, nech ho být!“ snažila se ho od nich dostat Ellise společně s Miou.

„Nech toho ty starej blázne!“ křičela Mia, pak se sebrala a utíkala ven.

„Kam jdeš?“ otáčela se za ní Ellise, stále držící Jacka za košili a snažíc se dostat ho ze svého kluka. Lukas začínal modrat a před očima se mu dělaly mžiky, jak silně ho Jack škrtil.

V tu chvíli do studia vletěl nějaký černoch, chytil Jacka kolem pasu a vyzvedl ho do vzduchu jako malou holčičku.

„Ty jeden magore! Mohl jsi ho zabít!“ vyčítala mu Ellis a nakláněla se k Lukovy. Který do sebe nabíral vzduch a držel se za hrdlo.

„Je to blázen,“ řekl přiškrceným hlasem,

„Jacku, ty blbečku. Já si dělala srandu,“ plácla ho Mia po hlavě.

„A co když ne! Co když je těhotná?“ stále visel v nechtěném objetí a kopal ve vzduchu nohama.

„Nejsem těhotná. Beru prášky a žeru jak prase, právě proto, že mě čeká perioda, ty tupče!“ zařvala Ellise. Jack tomu nerozuměl.

Černobílý svět ✔️Where stories live. Discover now