1.6

20.7K 1.1K 734
                                    

parkrose: red❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

parkrose: red❤️

❤️ jeonjungkook, jungjaehyun, kimhyerin ve diğer 1.567 kişi beğendi.

@jeonjungkook: 🤩

@leetaeyong: git ders çalış sınıf birinciliğini elinden aldım :d

@kangyun: telefonunu aç lan Hyerin'in annesi en sevdiğimiz pastalardan yapmış

@kimhyerin: şansını kaybetmek üzeresin Rosé

-

''Açmadı mı?''

Telefonu kulağımla omzumun arasına sıkıştırdığımda balonları asmaya devam ediyordum.

''Açtı ama dışarı çıkmak istemediğini söyledi. Biliyorsun, Chaeyoung işte. Doğum gününü hatırlamadığımız için küs.'' dediğinde kıkırdadım.

''Aishh... Bir an önce bu tavrı için onu pişman etmek istiyorum.''

Yun'un kahkahası yükselince gülümsedim.

''Tamam kapat. Evine geldim. Onu dışarı çıkaracağım zorla.''

Kapının açılmasıyla gözüm oraya kayarken gelen kişiyle duraksadım. Ardından Yun'a karşı sessiz kaldığımı hatırlayıp konuştum hızlıca.

''Tamam bol şans.''

Telefonu kapatıp cebime sıkıştırdığımda Jungkook'un bana yaklaştığını fark ettim. Neden geliyordu, gelmemeliydi, annem neredeydi ve bana neden bir görev vermiyordu?

Karşımda durduğunda elimde ucunu bağlayamadığım balonu yanlışlıkla serbest bırakmış ve uçup gitmesine sebep olmuştum. Düştüğü yerden almak için gideceğim sırada Jungkook'un beni tutmasıyla duraksadım.

''Kaçamazsın.'' dediğinde yüzüne bakmamaya özen gösteriyordum.

''Bana ne olduğunu söyleyeceksin. İster inan ister inanma ama,'' dedi. ''Bugün buraya gelme sebebim Chaeyoung'un doğum günü değil, sensin.''

Kafamı kaldırıp gözlerimi gözlerine diktiğimde suratına tokat atma isteğimi bastırmaya çalışıyordum. Bana böyle konuşmamalıydı, aşık bir kızdım ve aşık kızlar söylenen her cümleyi kendine göre algılayabilirdi. Bu bir kuraldı.

''Jungkook...'' dedim derin bir nefes verirken. ''Konuşmak istemiyorum.''

Bana böyle bakarken dikkatimi toplayamazdım ki... Gözleri gözlerimdeydi ve iki eliyle kollarımı tutuyordu. Ağlamaya başlayıp kafamı göğsüne koysam ne olurdu? Fazla mi garip kaçardı? Onun kolları arasında saatlerce ağlamak istiyordum artık, içimde büyüttüğüm aşkım bana fazla geliyordu.

''Ben istiyorum, Hyerin.'' dedi net bir sesle. ''Artık arkadaş olmak istemiyorum ne demek? Bunu nasıl söylersin?''

''Bak, Chaeyoung'u tavlayabilmen için bir sorun çıkaracağımı düşünüyorsan sana yardım ederim ama konuşmak istemiyorum.''

friends • jjkWhere stories live. Discover now