6

81 4 0
                                    

Point of View: Bella

Ik ben met Otto in de kerk, wij zijn van plan samen nu te gaan trouwen. Het idee vind ik raar. Op het moment dat ik het ja-woord zeg veranderd Otto, hij veranderd in andere jongen. Die er veel mooier uitziet. Dat kan toch niet, misschien is het het werk geweest van een heks. Ik houd absoluut niet heksen, die betoveren iedereen die ze zien. Dan word ik bang, word ik ook betoverd door een heks. Ik hoop het niet, ik word banger. Een heks komt aangelopen met haar toverstok in haar handen. Ik probeer weg te rennen maar het lukt niet, mijn schoenen zitten vast in de grond. Gelukkig kan ik mijn schoenen uitdoen en ik ren weg, weg uit de kerk. Ik doe de kerkdeuren open en kom in een andere ruimte, een ruimte dat niet buiten is. Het is een ruimte dat in ons kasteel is. Ik vind dat heel raar want het kasteel zit niet aan de kerk vast. Mijn moeder staat voor mijn neus.

'Wat ben jij nou aan het doen!?' vraagt mijn moeder heel boos. Ik kan hier niet tegen. Ik probeer weer weg te rennen. Naar een andere ruimte.


Ik weet niet welke ruimte het is maar dan besef ik dat het mijn kamer is. Ineens lig ik in bed. Het... het was maar een droom. Wat ben ik blij. Ik kijk naar buiten en zie dat het ochtend is. De vogels hoor ik fluiten. Wat heb ik zin in vandaag. Ik doe mijn trouwjurk aan en ik ga ongezien naar de kerk bij het dorp. Daar hebben Otto en ik afgesproken.

Bella✔️Where stories live. Discover now