kaçırılma

6.9K 294 12
                                    

Hatırlatma

Eve vardığımda kapı açıktı. Hemen silahımı çıkarıp eve girdim.Eve girdiğimde yerde Tutku'nun telefonu ve silahı vardı hemen Geceyi aradım.

Bir süre sonra Gece telefonu açtıktan sonra noldugunu anlatıp kapattim telefonu.Bir süre sonra bütün ekip buradaydı. Tutku'ma ulaşmaya çalışıyordum.Sonra bir anda Yaprak'ın telefonu çaldı

Yapraktan
Telefona baktığımda gizli numara olduğunu gördüm. Hemen telefonu hopörlere  açıp alo dedim.Ama karşımda ki ses ile şok oldum.

Şimdiki zaman

Yaprak'tan
O nasıl geri dönebilirdi Tutku'ya o kadar şey yaşattıktan sonra nasıl geri dönmüştü???
Şuan Tutku için çok endişeleniyorduk. O adi pislik telefonda "Tutku'yu çok mu merak ediyorsunuz?? O zaman merak etmeye devam edin" deyip telefonu kapatmıştı.
Erkekler bize anlamaz bir biçimde bakarken Gece onları rahatlatmak için açıklama yaptı

"Tutku'yu kaçıran eski sevgilimin yakın arkadaşı ben o şerefsiz ile sevgili iken o arkadaşı da Tutkuyu kafaya takmıştı ve onu elde etmek için çok uğraşmıştı ama Tutku onu kabul etmemişti. O çocuk Tutkuyu 2 yıl önce iki üç defa daha kaçırmaya çalışmıştı. Her defasında tutku kendi kendine geri dönüyordu. Ama son sefer..."

Gece bi an hıçkırınca ona baktım Benim olgun sabırlı kardeşim ağlıyordu. Arada birde hepsi benim suçum ben o picle sevgili Olmasaydın o çocukta tutkuyu hiç tanimayacakti.diyordu.

Ben onun bu haline dayanamayıp ona sarıldım. Bir süre sonra sakinleşince ben Gecenin kaldığı yerden devam ettim.

" Ama son kaçırıldığında o Piç tutkunun üstüne bazı asitler dökmüş ve kaçmasın diye de iki ayağını da kırıp ayaklarına ateş etmişti.Tutkuyu bulduğumuzda onu hemen hastaneye götürdük. Hastanede 2 ay komada kaldı."

Bunu demem ile Çağrı "Lan ben o picin ebesini sikmessem onu doğurduğu doktorun yedi sülalesini gebertmezsem.." diye saydırırken Emir mantıklı konuşarak bir soru sordu

"Peki o pic kim" Gece ile bakıştıktan sorma gece konuştu

Yeni KolejWhere stories live. Discover now