kina

3.8K 182 11
                                    

1 gün sonra Yaparak
Şu siktigimin düşmanları olmasaydı Şuan Tutkunun başında hastanede olabilirdik. Bugün düşmanlar olduğu için zorunluluktan kına yapacağız

Kına yakıldıktan sonra

Biz kınayı kadınlı erkekli yapıyoruz. Nede olsa sevgilimi sürtüklere karşı korumasız bırakamam. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gece ve Emir beş dakika  geliyoruz deyip gittiler

Gecelerden iki dakika sonra müzik işleri ile uğraşan adam sahneye çıktı ve

"Şimdi karşınızda Gece çifti ve Tutku çifti"dedi. Ben tam ayaklanıp adamı dövecektim ki sahneye  Çağrı ile Tutku çıktı. Ama ne ara uyandı da geldi bu kız ya yerim ben bunu.
Tutku ile Çağrı dans etmeye başladı. Oha Çağrı dans edebiliyor mu?

Tutkudan
Gözlerimi açtığımda başımda çağrı uyuyakalmıştı. Onu uyandırmadan teelfonumu aldım ve oynamaya başladım

Acaba bugün günlerden kaçı? Herhalde 15'dir ama yinede bakayayım. Ne?!?! 19 Nisan mi? Bugün benim kınam var. Hem daha dans edecektik.

Hemen geceyi aradım hazırlanmalarını ve kimseye birşey çaktırmamalarını söyledim giyinip Çağrı yi uyandırım .

Çıkış işlemlerinden sonra Çağrının arabasına binerek kına olacak yere gittik. Araba iken organizeyle ilgilenen adamı aradım ve yapması gerekenleri anlattım.

Kına gecesinin olcaga yere geldiğimizde organizeyle ilgilenen adam bzii gördü ve sahneye çıktı

"Şimdi karşınızda Gece çifti ve Tutku çifti"dedi. Bunu demesiyle Yaprak  tam ayaklanıp adamı dövecekti ki sahneye  bizim çıkmamız ile geri oturdu.

Dansımız bitince salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Bizim dansımızdan sonra biraz daha eğlendikten sonra evlere dağıldık.

Sabah alarmın sesi ile uyandım da lan Yaprak senin ecdadını sikicem. Telefon melodimi İsmail YK Allah Belani Versin yapmış.

"Lan Yaprak senin ecdadını sikicemm !!"diye bağırdım o sırada kızlar

"Lan süslü kevase bas gaza aşkım nedir !!!"diye cemkirdi Gece

"Ebeni düz yatırıp ters sikcem Şah damar nedir!!!"diye bağırdı çiğdem

"Seni küçük orospu kendi sesinle alarmımı nolur evet de diye cırlamışsın!!!!" diye bağırdı didem ama dideminkide agir olmuş Yaprağın sesini hayal edemiyorum.

O an aklıma gelen şey ile silahımdaki mermileri boşaltıp silahı alıp odamdan çıktım. kızlarda benim gibi düşünmüş olmalılarki silahlariyla çıkmışlardı.

Piç smayl yaparak Yaprak'ın odadan çıkmasını bekledik.Yaprak odadan çıkınca silahları Yaprak'a doğrulttuk. Yaprak götüne vura vura erkeklerin kaldığı eve doğru gitti.

Yeni KolejWhere stories live. Discover now