seni cok seviyorum

6.6K 293 19
                                    

Tutku'dan

Uyandığımda bir yatağa yüz üstü yatırılıp ellerim ve ayaklarım kelepçe ile yatağa bağlanmıştı. Benden bu kadar mı korkuyorlardı. Ben bunları düşünürken içeriye birisi girdi ama yüz üstü yatırıldığım için kim olduğunu göremiyorum.

"Oo Tutku Hanım görüşmeyeli daha sexy olmuşsun" Bu beyden bahsediyor ya bi dakika lan benim üstümde sadece südyen altimda da kısacık bir şort var. "Lan Piç herif kimsin sen !?!?"

"Tutku beni bu kadar hızlı unutmana şaşırdım hem ben sana elveda ederken iki ay koma hediyesi vermiştim" Yoksa yoksa bu Ali miydi? Kesin buradaysa benim babasını öldürdüğümü biliyordur. Allah kahretmesin!!!

Kafam hızla bir tarafa çevrildiğinde gördüğüm şey ile sahada şaşırdım. Ali üstü çıplak elinde ise anahtar tutuyordu.Yavaş adımlarla yatağa oturdu ve eliyle vücuduma dokunmaya başladı. Bu beni huylandırmıştı.İlk önce ayaklarımdan başlayıp baldırıma kadar dili ile beni yalayınca çırpınmaya çalıştım ama olmuyordu kurtulamıyordum. Sonra eliyle kalcama dokununca daha da kipirdandim ama kacamadim. O sırada canı sıkılmış olacak ki

" O zor kız severim ama istersen bu işimizi yarin aksama bırakalım ve şimdi başka şekilde eğlenelim" Bunu der demez masadan bir çakı aldı ve her yerimi çizmeye başladı bende kahkaha atiyiordum nede olsa ben bir mozaşistim.

Benim kahkahalarıma sinirlenmiş olacak ki kapıdan çıktı ama geri zekalı telefonunu elinin yanina koymuştu Hemen telefonu açtım ekranda benim resmim vardı elde havlu ile ama bu eski evinden bir fotoydu.

Telefonundan şifre vardı hemen benle ilgili bazı bilgiler yazmaya başladım. Orangut beyinli şifresi benim doğum günüm. Neyse bunu sonra düşünürüm.Aklıma ilk gelen telefon numarası olan abime mesaj yazdım. Tam zamanında yazmış olacam ki ben telefonu kapattıktan saniyeler sonra içeri Ali girdi.

Çağrı'dan

Afadersiniz ama siz kim oluyorsunuzda Geceye dokunup o ağzınıza Tutku'nun ismini alabilirsiniz!!!"dememle kızların kahkaha atması bir oldu.

Tam Gece açıklama yapmak için ağzını açmıştı ki o herifin telefonuna mesaj geldi.Mesajı açarken Yaprak onun bu yavaşlığına dayanamayıp telefonu alıp mesajı sesli bir şekilde okunmaya başladı.

"Seni çok seviyorum ~Tutku"

Yeni KolejWhere stories live. Discover now