hastane

6.3K 290 35
                                    

Tutkudan

Ali içeri girdiğinde telefonu fark etti ve bana doğru yaklaşmaya başladı ellerinde kolonya ve tuz vardı.

Hemen bana doğru geldi ve tuz ile kolonyayı yaralarıma dökmeye başladı BN kahkaha atiyordum ama yatak ve parke tamamen kan olmuştu o sırada gözlerim kapanmaya başladı

Gözlerimi açtığımda halen ayni şekilde yattığını gördüm çevrede gördüğüm kadar ile sabah olmuştu. O sırada içeri biri girdi bu aliydi benim ayaklarını çözdü ve ona dönmemi sağladı.

Dudağımın üstündeki üstündeki sıcaklıkla beni öptüğünü anladım ve kasık arasına tekme attım bana tokat attı ve altımdaki şortu çıkarmaya çalışırken aşağıdan kapı kırılma sesi geldi.

Çağrı'dan

Doğan ın tutku yı bulduk demesi ile yolda kurtuluş ve alperi alıp şehir dışındaki o eve gitmeye başladık ne yalan söyleyelim hepsinin abisi de çok yakışıklı idi,ama bizi geçemezlerdi

Saat gece yarısı 1'de yola çıkmıştık ve şuan saat 5.30 tu o herifin Tutkuya birşey yapmış  ihtimaline karşı sinirlerim tepeme çıkıyordu. Saat 6 olduğunda sonunda eve varmıştık.
Evden bağırış sesi geliyordu bu Tutkunun sesiydi hemen kapıyı kirdim ve içeri girdim. Yukardan Tutku

" Gördün mü Piç herif beni kurtarmaya gelecekler demiştim sana bir şey söyleyeyim mi seni sikcekler artık haberlere çıkarsın Ali KARABASAN hamile kaldı"
deyip kahkaha attı bu kız bu halde nasıl böyle konuşabiliyordu. O sırada herkes içeri gelmişti. Koşarak sesin geldiği yere gittiğimizde kapıyı açtık.

Oha lan bu kıza tecevüz edicekmiş biz gelmeseymisiz Tutkunun üstünde südyen altında ise kısa bir şort vardı her tarafı kanlar içindeydi. Yatak ve yerlerde baya kan vardı. Bildiğimiz bu kanlar ile kan ihtiyacı olan herkese kan bağışı yapabilirdik.

Piç herif Tutkuyu koruma olarak önünde tutuyordu bütün ekip ne yapcaz diye birbirimize bakiniyorduk Bir dakika bütün ekip değil Çiğdem ve Bulut yoktu ben onlar nerde diye bakinirken ateş sesi duyuldu oha hiç beklemeyecegim kişi Bulut arkadan dolaşmayı akil etmiş ve balkona çıkıp Aliyi vurmuştu.

Ben hemen koşarak Tutkuyu kucağına almıştım.

Doğan'dan 5 saat sonra

Kardeşim 4 saattir ameliyatta hastaneye gelene kadar bir saat geçmişti. Sanırım Çağrı kardeşime aşık ama daha açılamamıştı. Bunu çok belli ediyordu.

Biz hastanede iken karım ve Alper ve Kuruluşun eşleri de yanımıza geldi

Yeni KolejWhere stories live. Discover now