eheheh

6.1K 277 48
                                    

Onlarda bizim gibi mafya idi. Zaten eşlerimizle bir görev sonucu karşılaşmış aşık olmuştuk.
 
1 saat sonra

Sonunda doktor ameliyattan çıkmıştı. Tutkunun ameliyatta bir kere kalbi durmuştu. Hepimizi baya korkuttu.

Doktor yanımıza gelerek "Tutku Hanım baya dayanıklı çıktı. Normal bir insan olsa buraya gelmeden ölmüş olurdu. Bu arada daha önce Tutku Hanım daha önce ameliyata  girdi mi "
Bulut hemen öne atlayarak" evet ama neden sordunuz" dedi

doktor ise"Ameliyatta son çıkışları atarken uyandı ve şu dikişlerin atta çıkayım şu hastaneden dedi. Hemşireye kamera kayıtlarına bakarak ne zamandır uyanık olduğunu öğrenmesini istedim. Tutku hanim megersem ameliyat başladığından iki saat sonra uyanmış"

Bizimkinker gülerken Çağrılar şaşırmışlardı.

Çağrı dan

Abi bu nasıl kızdır ameliyatının 3 saatinde uyanikmis bu kız doktor tekrar konuşmaya başladı

"Ama Tutku Hanım bir süre boyunca hic olmamış bir olayı olmuş gibi hatırlayabilir yani mesela kendisini evli zannedebilir.  " bunu demesi ile herkes kısa süreli bir şok yaşadı

"Peki yanına gidebilir miyiz"diye sordum.  Doktor olumlu cevap verip yanimizdan ayrıldı. Tutkunun odasının kapısına gelip kapıyı açtık.

Tutkudan

Ameliyatta çok sıkıcı geçti. Halen nasıl 3 saat uyanık olduğum halde konuşmadığıma şaşırıyorum. Of sevgilim nerde kaldı çok özledim onu ben sevgili mi düşünürken kapı çalınıp açıldı.

İçeri sevgilim ve diğer çiftli kumrular geldi. Sevgili mi görür görmez"Sevgilim hoş geldin biliyor musun ameliyat çok sıkıcı geçti"

Ben bunu der demez hepsi şaşkınlıkla olduklari yerde kala kaldılar bense nolduğunu öğrenmek için tekrar konuştum "Sevgilim Çağrı iyi misin niye herkes şaşırdı?"

Ben bunu der demez herkes normal hallerine dönerek bor yerlere oturdular. Aşkım ise bana açıklama yaptı.

"Sevgilim senin ameliyat sıkıcı geçti lafı ile herkes şaşırdı. Hani normalde ameliyatlarda palyaço filan gelmez ya" deyince gülümsedim. O sırada Emir konuştu

" Tutku bizi ne kadar korkuttun anlatamam"deyince tebessüm ettim ve konuştum
"Teşekkürler enişte" deyince bana "Enişte ?" dedi

Bende hatami anladım ama olan oldu deyip ve hemen konuşmaya başladım

" Ya Kurtuluş abi Gece ile Emir sevgili ama sana söylemeye tırsıyorlar"deyip devam ettim"Hem bak enişte Yaprak ile Poyraz,Didem ile Onur,Çiğdem ile Bulut sevgili olduklarını herkes biliyor bi sizin ilişkinizi bilmiyorlar. Hem abim ve Alper abi bile izin verdiyse Yaprak'a Kurtuluş abi hayliyle izin verir "dedim

Oha ne kadar çok konuştum.

Yeni KolejWhere stories live. Discover now