tc sini de ister misin

5.2K 236 15
                                    

Peki dış görünüşü?"dedim

"1.73 boyunda 49 kilo siyah gözleri Kahverengi uçlara doğru sarı renkte dalgalı saçları inci gibi dişleri var  "dedi

"Yetenekli mi bari"dedim

"Çok iyi silah kullanıyor.Basketbol ve voleybolda harika. En az yedi dil ve en az altı dövüş sanatı biliyor. Dans etmede başarılı madalyaları var. Yemek yemeğe ise bayılıyor habire yiyor ama kilo almıyor "dedi

"Hmm iyiymiş "dedim

"TC sini ister misin çünkü bu kadarı ile taniyamadın da" dedi. Ben bu ne diyor derken aklıma Dank etti bu benim bilgilerim Poyraza baktığımda sırıtıyordu hemen koşup boynuna atladım.

Fileleri kurup geri döndüğümüzde Didem ve Onur dışında herkesin bir bütün olduklarını gördük. Poyraza baktığımda onunda benim gibi şaşkın olduğunu gördüm.

Hemen Tutku hariç bütün ekibin olduğu bir grup açtım ve neler olduğunu sordum.Meğersem Tutkunun bu rahatsızlığı elinizin işine gelmiş. Onu ve Didem dışında herkesin sevgili olduğunu öğrendik.
Çağrı dan

Onur ve Didem dışında herkesin sevgili olduğunu Tutku ya söylediğimde tamam diyerek bizimkilerin yanina gitmeye başladı bende peşinden.

"Demek ki yaptığım rol ise yaradı haa!E o zaman bana bir tesekkur yok mu?"dedi
Bulut ben ve didem dışında herkes sorular sormaya başladı.

Hava kararmaya başladığında arabalara binmek için toplandığımızda sevgilim konuşmaya başladı
"Ya onur Didem birşey unuttuk mu bir baksanıza "dedi Onur ve Didem gidince de bize döndü ve konuşmaya başladı.

"Onur ve Didem birbirlerini sevdiklerini çok belli ediyorlar acaba diyorum Poyraz izin verirsen sizin marketlerden birisine bunları kilitlesek bir gün boyunca?"

Ahh benim zeki sevgilim nasılda düşünmüş. Poyraz'ın annesinin market zinciri vardı tüm ülkede babasının da her ilde nerdeyse bir şirketi vardı.

Poyraza bu fikir mantıklı gelmiş olacak ki kabul etti.Planı bu akşam uygulayacaktık. Ben ve Didem markete Tutku'ya çikolata seker sepeti yapmak için gidecektik.Onuru ise Tutku marketteki posetleri taşıtmak  bahanesiyle götürecektik.

Yeni KolejWhere stories live. Discover now