cin iskencesi

6K 271 16
                                    

Geceden

Lan o Tutku kendine gelsin ben ona Çin işkencesi yapmazsam bende Gece değilim lan beni nasıl Emir ile sevgili yaparsın.ıyy çıldırcam birde Tutku Hanımın yanında sevgili rolü yapma ayrı bir işkence

Hastaneden iki gün önce çıkmıştık erkekler bu durumdan çok memnunlar abimler haricinde Çiğdem ve Bulut Tutkuyu kurtarma operasyonundan sonra GERÇEKTEN sevgili olmuşlardı onlar için çok mutluydum.

Birazdan piknik yapacağız o yüzden hazırlanmaya başladım. Abimler ve yengemler gelemeyeceklermiş. Yani o Emirden beni kurtaracak biriside yok.

Üstüme mavi gömlek lacivert bir kemerli elbise giyip saçını dalgalandırdım

Aşağı indiğimde kızların giyinmiş olduğunu gördüm. Bulutla ve Onur ,Çiğdemle ve Didemde bizim yan villalarda taşındı. Bütün kızlar hazırlanmış erkekleri bekliyorduk.

Tutku siyah kenarında boydan beyaz çizgisi olan bir eşofman ustune göbeği açık askılı siyah bir t-shirt giymişti

Bi beş dakika sonra erkekler geldi. Emire baktığımda takım giyindigimizi anladım

Ama bu kadar tesadüf olmaz ki desdim içimden Emirde o sırada konuştu "Tesadüf değil ki sevgilim"dedi

Bi dakakika bu ne diyor oha lan bizim odalarımız karşılıklı ben bunu yeni yeni kavramışken Emir tekrardan konuştu.

"Bi dahakine siyah yerine kırmızı giy" bu ne siyo yaw benim üstümdekiler mavi?Lan bu beni çamaşırlarımla görmüş.

"Pis sapık sen beni nasıl izlersin ya"dedim Herkes bize bakıp gülerken Emir ben vururken kenara çekildi tam düşerken Emire tutundugum için Emirde üstüme düştü.

Beni tam öpücükken Çiğdem ve Bulutun öpüştülerini gördüm ve "Bulutlara bakın" dedim herkes Bulutlara bakarken Emir kulağıma yaklaşarak "Herkesi kandirabilirsin ama beni asla" dedi

Ve üstümden kalkmaya başlayınca bende kalkmaya yelkenirken hizla kafasını bana çevirdi o kadar yakindık ki neredeyse bir bütün olmuştuk.

Dudaklarının üstündeki baskı ile gözlerim kocaman açıldı. Emir öperken arada sessizce" sende karşılık ver yoksa Tutku anlayabilir "dedi

Bunu Tutku hanımdan her türlü ödetirim deyip karşılık verdim. Nefessiz kaldığımızda ayrıldık. Eminim ki şuan kıpkırmızıyımsdır.

Didem beni bu durumdan kurtararak "Hadi gidelim"dedi

Yeni KolejWhere stories live. Discover now