kiskandin dimi

6.8K 301 26
                                    

Emirden
Çağrı o şerefsize saydırırken ben o soruyu sordum

"Peki o pic kim" Gece ile Yaprak bakıştıktan sonra gece konuştu "Ali Karabulut"dedi.

Bulut " he o muydu? "Dedi biz topluca göz devirdikten sonra akli başına gelmiş olacak ki yine konuştu"Lakabı Karabasan olan Ali Karabulut tan mi bahsediyoruz? Ama onun babasını katilinin peşinden İstalyaya gitmemiş miydi?"

diye sorunca bulutun ilk kez mantıklı konuşmasına mi yoksa sorduğu soruya olan merakım birbirleriyle yarışıyorlardı. İşte ben bu sorularla debelesirken Gece cevap verdi.

"İşte kötü olanda bu ya Alinin babasını Tutku öldürdü." Bu cümle ile Bulut yine mallığını ortaya koyarak bir kere daha konuştu.

"Ama Mahmut Karabulut'u Kızıl Yıldırım öldürdü" ben Bulutun kafasına vururken Onur da buluta açıklama yaptı"Aptal herif zaten Tutku'nun lakabı Kızıl Yıldırım" Onurun bunu demesiyle bizim az önce anladığımız şeyi Bulutta yeni anlamış oldu.

Biz Tutku'yu bulabilmek için her yere adam salmış otururken kapı alacaklı gibi çalmaya başladı. Kızlarla beraber silahlarimizi çıkarıp kapıya doğru yönelirken Yaprak sessizce "Gece ile biz bakalım şimdi siz kapıyı açarsanız ve kapıdaki tanıdıksa yanlış anlama olabilir"

Yaprak 'in açıklaması mantıklı gelince biz geri çekildik Kızlar ise kapıyı açtılar. Kapıyı açar açmaz Gece karşıdaki adama sarıldı ve ağlamaya başladı. Adamı incelediğimizde baya yakışıklı olduğunu gördük ama bizi geçemezdi. Hem o Piç kim oluyorda Geceye sarılıyordu!!

Kıskandın dimi lan

Sus iç ses senle uğraşamam

Kıskandım demiyor da...

Lan bi siktir git

Tamam tamam gittim sende Gece'ne git

Ben iç sesimle konuşurken o Piç herif yine konuştu. Hem de elleri Gecenin yanağında göz yaşlarını silerken."Tamam ben buradayım artik ağlamanıza gerek yok hem Tutkuda ağlamanı istemezdi" O sırada Çağrı'da benim gibi merak etmiş olacak ki "Afadersiniz ama siz kim oluyorsunuzda Geceye dokunup o ağzınıza Tutku'nun ismini alabilirsiniz!!!"

Çağrı'nin bunu söylemesi ile kızların kahakaha atması bir oldu

Yeni KolejWhere stories live. Discover now