Cap.4

566 25 0
                                    


Mă i-a de mână.

-Știu să merg nu e nevoie să mă ți de mână.

-Știu că știi,dar vreau să te țin de mâna.

Trag mâna mea din mâna lui dar mă tine atât de strâns.Nu vrea să fug asta e sigur.Coborâm scarile până la parter.Are o casă dragută.Apoi mergem spre pivniță și apoi intrăm pe o ușă după care văd o cameră mare unde erau saci de box și tot felul de chesti pentru antrenamente.

-Bine tu ai vrut să ne batem așa că hai să începem.spune el și îmi dă drumul la mână.

Începem să ne luptăm.E la fel de bun ca și mine.

După multe lovituri mă simt foarte rău.Se vede că nu am mâncat de 2 zile nimic.Cred că ne-am luptat ore în șir.,dar nu ne-am putut doborî unul pe altul.Îmi curge sânge pe față de la buză,dar și la el din nas,dar asta nu ne oprit pe nici unul.

Ethan pov.

Au trecut 7 ore de când am început să ne luptăm și nu vrea să renunțe,dar nici eu nu o să renunț.Eu lupt pentru iubirea noastră.Eu lupt pentru noi,iar asta îmi dă putere.

O văd puțin amețită.Cred că nu a mâncat de ieri.Ne departăm puțin unul de altul,dar nu încetăm să ne privim.E atât de frumoasă.Deodată se dezechilibrează și leșină.Merg repede către ea și nu se trezește.A leșinat.Scot repede telefonul și chem pe un prieten care e doctor.O iau în brațe  și o duc în sufragerie.Ajunge și doctorul repede.

-Bună ziua,domnule Williams!

-Bună ,Ethan.Hai să vedem cum se simte pacienta.

După ce a consultat-o mi-a spus:

-Ai grijă de ea.A suferit mult.Acum a leșinat.A avut o cădere de calciu,dar își va reveni.Uite dai medicamentele acestea și o să își revină complect.

-Bine.

-I-a și tu medicamentele acestea pentru că îți trebuie vitamine în corp.

-Bine.Multumesc domnule Williams.

-N-ai pentru ce.La revedere.

-La revedere.

Închid ușa după doctor și mă întorc la pitica mea.Doarme pe canapea.O iau în brațe în sti de mireasă și o duc în camera mea.O așez pe pat fără să o trezesc și mă duc la baie să îmi sterg sângele de pe față și să fac un duș.După o oră am terminat.Merg în cameră și o vad cum doarme atât de frumos.Era ora 16:00.Mă asez lângă ea pe pat și mă uitam la ea.E atât de frumosă,de dragută și de luptătoare.Prima dată când am văzut-o m-am îndrăgostit de ea.De abia aștept să se trezească să îi aud vocea.De abia aștept să îi vad ochii.

O iau în brațe și o strâng la pieptul meu.Ea se cuibărește acolo.Și așa adormim amândoi îmbrățișați.

Lupta pt.visurile taleWhere stories live. Discover now