Capitol 19

312 16 2
                                    

Emma pov

Mă trezesc somnoroasă.Mă uit la ceas și văd că este 11:55.Nu pot să cred cât am dormit.Mă îmbrac în ceva lejer și cobor jos.Văd că tata nu e acasă așa că îmi fac ceva de mâncare și mănânc.După ce am terminat de mâncat,fac curățenie și îmi sună telefonul.

Convorbire telefonică

-Alo,Emma.Ce faci?zice tata.

-Bine acum am mâncat.

-Bine.La 20:00 să fii gata pentru petrecere.Vine șoferul să te ia.

-Bine.

-Mai vorbim.Pa.

-Pa.

Mă duc până în camera mea și iau o carte să o citesc ,apoi ies în grădină pe o bancă și mă apuc la citit.Ziua a trecut repede.Mă uit la ceas și văd că e ora 17:35.Trebuie să mă pregătesc de petrecere.Merg sus în camera mea și fac o baie lungă.Apoi mă îmbrac și îmi fac părul astfel:


Nu mă machiez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu mă machiez.Nu îmi place să mă machez.Mă uit la ceas și văd că e 19:56.Sunt gata la timp.Cobor jos și văd că deja mașina mă așteaptă.Mă urc în mașină,iar șoferul pornește.Mergem un timp după care ajungem în fața unei clădiri frumos decorată și luminată.În fața clădiri este un covor roșu frumos.Cobor din mașină și mă îndrept spre intrarea unde mă așteaptă tata.

-Ce frumoasă ești!zice când mă apropii de el.

Mă i-a de braț și intrăm în sală.Multe priviri sunt ațintite spre noi.Ne îndreptăm spre o masă unde stăteau doi oameni mai învârstă,un băiat și o fată mai mică.

-Bună seara.Ea e fiica mea Emma.

Toți mă salută,iar când adolescentul își întoarce capul văd că e Andrew.E îmbrăcat frumos.La costum.

Se ridică,vine spre mine,îmi dă o înbrățișare și mă pupă pe ambii obraji

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Se ridică,vine spre mine,îmi dă o înbrățișare și mă pupă pe ambii obraji.

-Bună seara.Ce faci Emma?zice el.

-Bine,tu?

-Bine.

-Voi vă cunoașteți?zice femeia care stătea lângă un bărbat de o vârstă cu tata.

Lupta pt.visurile taleWhere stories live. Discover now