Capitol 12

337 18 0
                                    

După ce m-am trezit de dimineață,am mâncat împreună cu Ethan,el mi-a spus că trebuie să plece pentru două zile cu o afacere importantă.A plecat.

Acum eu stau pe canapea cu scrisoare de la domnul Black în mână.O deschid încet și încep să citesc:Bună,draga mea Emma.Ce mai faci?Aș vrea să ne întâlnim.Ai ajuns numărul unu la lupte și ca să îți menți poziția trebuie să te lupți cu mine.Vei afla cine sunt.Vineri seara la 21:00 să vii acolo unde te luptai de obicei.Pa!

Interesant.Aș vrea să văd cine e tipu.O să merg.Bine că m-a antrenat Ethan.M-a învățat cum să mă apăr de loviturile lui și cum să îi dau eu lovituri ca să îl pot bate.

Am râs mult săptămânile acestea.El m-a schimbat.Nu mai sunt așa de rece,indiferentă,nesociabilă.M-a făcut să mă deschid în fața lui.M-a făcut să râd ceea ce nu am făcut de mult.Mă uit la ceas și văd că este 13:30.Merg să mănânc ceva din frigider apoi merg să mă antrenez.

Am petrecut mult timp în sala de antrenamente a lui Ethan.Acum este ora 18:00.Am timp să fac un duș relaxant și apoi să mă pregătesc.

Acum sunt în drum spre locul unde ne vom lupta.Nu am emoții.Vreau să îl cunosc.Intru pe poarta neagră pe care am intrat de atît de multe ori.Cei care mă văd se uită la mine cu o teamă în priviri.

Intru în camera unde se va ține lupta.În ring este doar arbitrul.Mă întâlnesc cu un prieten de al meu.

-Ce faci Emma?Mă întreabă Zayn.

-Bine.

-Am auzit că în seara asta ai o luptă epică cu marele Black.

-Da.

-Fără frică!

-Da.

-Suces.

-Mersi!

Îmi dau jos hanoracul de pe mine și rămân doar într-un maiou.Urc în ring.În cealaltă parte îmi văd adversarul.Nu-i văd fața din cauza întunericului.Nu mi-e frică.Se ridică de pe scaun și înaintează către mijlocul ringului.Asta fac și eu.Când văd cine este marele Black rămân șocată.

-Tu ești Black?

-Da.

-De ce nu mi-ai spus,Ethan că tu ești Black?zbier eu.

-Pentru că nu am vrut să te pun în pericol.

-Acum de ce mai provocat la o luptă?

-Vreau să văd cât ai învățat și hai să punem un pariu.

-Bine.Ce pariu?

-Dacă tu câștigi eu îți voi da drumul.

-Ok.

-Dacă câștig eu vei rămâne cu mine pe veci.

-...OK!

 Batem palma.Arbitrul stigă:

-Să înceapă lupta.Știți regulile.

-Da.răspundem noi la unison.

Sunt atât de nervoasă că m-a mințit.Urăsc minciuna.O să îl bat.

-Start.

Eu ridic garda,asta face și el.Vine spre mine și vrea să -mi dea un pumn în burtă,dar eu îl opresc în schimb se alege el cu un pumn în obraz.Se depărtează dinou și ridică garda.Merg amenințător spre el și vreau să-l lovesc cu pumnul drept în nas,dar se apără așa că îl lovesc cu genunchele în  burtă.Când sunt nervoasă sunt agresivă rău.Nu se lasă.Vine spre mine și îmi dă una la coaste,dar eu nu vreau să cad așa că nici nu îi dau vreau semn că mă doare.Vine spre mine și îmi dă un pumn în nas și în buză.Mi-a spart nasul și buza.Sângele curge șiroi pe fața mea,dar eu nu mă opresc.Merg spre el și îl lobesc cu pumni în burtă.El se apleacă de durere,iar eu îl lovesc cu genunchele în cap.Nu  mai poate.Cade jos,iar arbitrul mă desemnează câștigătoare.Nici nu mă interesează premiul.Merg îmi iau ghiozdanul cu care am venit și mă îndrept spre baie.Mă spăl pe fața plină de sânge,apoi îmi pun un bandaj la buză și ies.Mă îndrept către casa bunici.Acum sunt liberă.Mă simt trădată.Ethan m-a dezamăgit,m-a mințit.

Ajung în fața uși bunici mele.Bat la ușa și bunica mă întâmpină.

-Ce s-a întâmplat draga mea?

-O să îți povestesc înăuntru.

-Bine.

După ce i-am povestit tot bunica mă trimite la culcare.Adorm,dar ceva lipsește.Îmi lipsește el.Într-un sfârșit adorm.

Lupta pt.visurile taleUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum