Capitol 30

442 22 2
                                    

Emma pov.

Au trecut două de când sunt împreună cu Ethan.În fiecare zi din aceste două luni m-a făcut să râd,să fiu fericită și să mă îndrăgostesc și mai mult de el.Acum stau în camera noastră și îl aștept.Mi-a zis că mergem undeva.El acum se îmbracă.Iese din baie.

-Ești gata?mă întreabă.

-Da.

Mergem și urcăm în mașina lui.Mergem și văd că m-a adus la mare.Acolo unde m-a dus și la prima noastră întâlnire.Privim marea.E așa frumoasă.Ethan se întoarce cu fața spre mine și eu mă întorc cu fața spre el.

-Emma din prima clipă când te-am văzut la lupte m-am îndrăgostit de tine.După ce practic te-am răpit și am fost împreună mi-am dat seama că lângă tine eram altul.De fiecare dată când îți vedeam zâmbetul mă îndrăgosteam și mai mult de tine.Te iubesc.Promit că o să te fac fericită toată viața.Vrei să fii soția mea?Se pune într-un genunche și scoate de la spate o cutie neagră de catifea și o deschide și văd un inel frumos.

-Daaa.zic,iar el îmi pune inelul și mă  ridică și mă sărută.

zic,iar el îmi pune inelul și mă  ridică și mă sărută

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

După 5 ani

Eu și Ethan ne-am căsătorit.Am avut o nuntă ca-n povești.Sunt foarte fericită.Acum am 2 copii.Un băiat de 4 ani jumate pe care îl cheamă Derek și care seamănă mai mult cu mine și o fetiță de 3 ani pe care o cheamă Rebeca care seamănă cu Ethan. Am tot ce mi-am dorit vreodată.O familie,o viață fericită.Mafia am lăsat-o pe mâna tatei pentru siguranța copiilor noștri.Suntem o familie fericită.

Sfârșit.

Nu uitați: Lupta-ți mereu pentru ceea ce iubiți.






Mulțumesc pentru că ați citit această carte.Sper că va plăcut!Spuneți-mi dacă va plăcut!Și dacă doriți ați putea da și un ochi peste cealaltă poveste a mea Bella.

Lupta pt.visurile taleKde žijí příběhy. Začni objevovat