3▪

1.2K 151 152
                                    

Pepper sonunda çalışmayı bitirdiğinde diğerleri salonda çay partisi yapıyorlardı. Morgan hayali çaydanlığını alıp Harley'in üzerine döktüğünde Harley vermesi gereken tepkiyi vermediği için cezalıydı ama.

Pepper saatine bakıp vaktin çoktan geçmiş olduğunu görünce iç çekti. "Morgan, saat geç olmuş."

"Ama.." Morgan itiraz etmek için hazırlanmıştı ama annesinin gülümsemesi hiçbir itirazın geçerli olamayacağını gayet de açıklıyordu. Bu yüzden Morgan surat asıp kaderine razı oldu. Uyumak saçma bir eylemdi, hatta vakit kaybı!

"Tabi, bu gece için seni bakıcıların uyutabilir."

Morgan'ın asılan suratı bununla birlikte az önceki haline dönerken Harley oturduğu yerden çevik bir hareketle kalkıp kızı havaya kaldırdı. "Morgan H. Stark, kalkış için hazır mısınız efendim?"

"Evet!"

Harley onu yukarıya doğru hızlıca götürürken Morgan'ın kahkahaları tüm evi doldurdu.

Peter daha ayağa kalkamamıştı bile! Göz devirerek peşlerinden ilerlemeden önce Bayan Stark'ın önünde durdu. "Lütfen sonraki sefer onu çağırmamaya özen gösterin." dedi bıkkınca. Morgan ile hafta sonu dendiğinde hayal ettiği bu değildi, Harley olunca işler değişiyordu.

Pepper alayla gülümsedi. "Uyarını dikkate alıp bir dahaki sefere de ikinize aynı gün söz vereceğime emin olabilirsin, Peter."

Peter pes ettiğini belli edercesine ellerini kaldırdı. İtiraf etmek istemese de Morgan ikisi birlikte geldiğinde daha mutlu oluyordu. Belki de Harley olduğu içindir.. Her neyse, çocuk mutluysa ortada bir sıkıntı yoktur. Ama yine de Harley olmasaydı keşke!

Peter Morgan'ın odasına girdiğinde Morgan ve Harley hâlâ şu uçak ve pilot şeyini oynuyorlardı.

"Aman tanrım! Bir düşman filosu, Kaptan Stark, karşı saldırı için onayınızı bekliyoruz efendim!"

Morgan çığlık atıp onun yok olması gerektiğine karar verdiğinde Peter daha ne olduğunu anlamadan saldırıya uğramıştı. Ama.. işin sonunda Bayan Stark adlı başka bir düşman filosu hepsini alt edip Kaptan Stark'ı yatağına yatırmayı başarmıştı. Masal bahanesiyle birkaç dakikalığına daha izinliydiler neyse ki...

"Burada bir yerde masal kitabı olduğuna emin misin?" dedi Harley oyuncak sandığının içinde kendi kendine mücadele ederken.

"Bilmiyorum, sadece bir tane var! Babam masal kitaplarından nefret ediyor."

Harley pes edip yatağın yanına geri döndüğünde Peter giysi dolabının altındaki boşluktan masal kitabını bulmuştu. Küçük bir zafer gülümsemesiyle kitabı eline aldı. Bilmediği şey kitabın Morgan'ın umurunda olmadığıydı, ama o önemli bir halt yediğini sanıyor..

"Gördün mü," Peter kitabı alıp yatağın yanına, yere oturdu. "Kesinlikle bu işte Harley'den daha iyiyim."

Morgan onun bu dediğini pek umursamadı. Sıkıldığını belli etmek istercesine yanak şişirirken başını yatağın ucundan sarkıttı. "Babam berbat masal anlatıyor, ama onun masallarını seviyorum."

cheeseburger hunters | stark kidsWhere stories live. Discover now