6▪

1.3K 148 155
                                    

"Sırtım-- lanet olsun! HARLEY İN ÜSTÜMDEN!"

Peter acıyla tıslarken Morgan ve Harley kahkaha atmaktan geri kalmadı. Şu an Peter onların sevimli eşeğiydi ve Harley de bu eşekten yararlanmaktan çekinmemişti.

"Neden en altta ben varım!"

"Çünkü ufaklık, hileli bir şekilde en güçlümüz sensin."

Peter homurdanıp dört ayak üzerinde onları taşımaya devam etti. "Friday!"

Friday yanıt vermeyince Peter aniden doğrulup Morgan ve Harley'in yere düşmesine neden oldu. Hâlâ kahkaha atıyor olmaları.. tanrım!

"Hayatımın en rezil dakikalarıydı, Bay Stark bizden ne bekliyor!"

"Her seferinde dalga geçebileceği bir şeyler, efendim."

"Peter, belki de omzuna almalısın!" Morgan kollarını yukarıya kaldırıp zıplamaya başlayınca Peter iç çekti. Tamam, çocuğu omzuna alabilirdi tabi ama Harley!

"Bence eğer beni de alırsan gerçekten rezil olab--"

"Aklınızdan bile geçirmeyin!"

Peter kendi kendine homurdanarak atölyeden çıkınca Morgan kollarını indirmek zorunda kaldı.

"Sadece omzuna almasını istedik, neden kızdı ki?"

Harley bilmediğini belirtmek istercesine dudak büzdü. Evet, sadece omzuna alacaktı canım, bunda sinirlenecek ne var! Kahvaltıdan hemen sonra buraya girip her türlü şebekliği onun üzerinde denemiş olmalarının bununla bir ilgisi yok, kesinlikle yok.

"Özür dilemeli miyiz?"

"Belki gönlünü almak için ufak tefek numaralar yapabiliriz?"

Morgan hızlıca başını sallarken Peter'ın oturduğu salona ulaşmışlardı bile. Morgan'ın gizli silahları vardı tabi, sevimlilik, Tony'den aldığı gözleri, gerektiğinde sivri gerektiğinde tatlı olan dili... Harley'in-- düşünmek için kafamızı yormasak da olur.

Morgan koşup asık suratla koltukta öylece oturan çocuğun üzerine atladı. Suratının belli yerlerine öpücük kondurup şebeklik yapan bu kıza surat asmak pek mümkün olamazdı zaten.

"Kızdın mı?"

"Hayır, hayır kızmadım."

"Bir sonraki sefere Harley'in kafasını çöplüğe sokabiliriz!"

"Ne?!"

Peter bununla birlikte keyfinin yerine geldiğini hissederken yeni bir atışma başlatmak için hazırlanıyordu ki Harley gelen bir telefonla uzaklaşmak zorunda kaldı.

Aradan geçen birkaç dakikada Morgan ve Peter sadece Harley üzerine olan kötümcül planlar kurmuşlardı. Morgan gerçekten yaratıcıydı. Yani hangi sevimli çocuğun aklına ortalığı bilyelerle kaplayıp Harley'in gözlerini bağlayıp onu oraya atmak gelebilir...

"Çocuklar.." Harley döndüğünde biraz mutsuz gibiydi. "Evde bir sorun var, gitmem gerek."

"Ama daha öğle yemeği--"

cheeseburger hunters | stark kidsWhere stories live. Discover now