özel bölüm 01 ‣

524 70 200
                                    

hepinize tekrardan merhabalar.
öncelikle, bu bölümü çok zor şartlar altında yazdım. o yüzden bol bol yorum yapmazsanız sizi lanetlerim. ciddiyim. ve üzülürüm.

ikinci olarak, bölümde şu var:

üçüncü olarak, bölüm 12 yıl sonrasında geçiyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

üçüncü olarak, bölüm 12 yıl sonrasında geçiyor. cast bulmaya üşendim, kendi hayal gücünüze bırakıyorum.

iyi okumalar, umarım sizi sıkmam. (bu özel bölümün ilk partı.)

▪▪▪

Peter zaten gergin olduğu randevusunun ortasında, belki de onuncu kez çalan telefonla daha da gerildi. Karşısındaki kadından özür diledikten sonra gelen çağrının sahibine baktı.

"Madame Secretary."

İç çekip sessize attıktan sonra boğazını temizleyip içeceğine uzandı. "Bu kadar fazla aradığına göre önemli olmalı." Gwen arayan kişiyi ima ederek mırıldandığında Peter gergince gülümsedi.

"Morgan arıyor. Yarın doğum günü." Elinde tuttuğu bardaktan birkaç yudum aldıktan sonra devam etti. Aslında konuşacak konu çıkmasına sevinmişti çünkü masada ölüm sessizliği varken sakin kalmak oldukça zor oluyordu. "Asla büyümüyor. Muhtemelem hatırlayıp hatırlamadığımı kontrol etmek için dün geceden beri yüzlerce kez aradı."

"Hediye seçmediysen yardımcı olabilirim."

"Aslında hediyesi hazır. Ama ben senin seçmene yardımcı olabilirim?" Kadının kaşları şaşkınca havalanırken Peter devam etti. "Partiye davetlisin elbette. Ayrıca, tanışmış olursunuz. Eminim seni çok sever."

Masada tekrar sessizlik hakim olmak üzereydi ki Gwen, tanrıya şükür, durumu kurtardı. "İşler nasıl gidiyor? Şey yani-- İntikamcılar falan.."

Peter omuz silkti. "Her zamanki gibi."

Gwen iç çekip telefonuna uzandığı sırada, saate bakmak içindi, Peter'ın yanındaki sandalye çekildi ve birileri oturdu. Peter'ın dönüp bakmasına gerek yoktu, aldığı parfüm kokusundan gelenin kim olduğunu anlamıştı. Sinirle suratını ovuşturdu. Kesinlikle bir randevu daha mükemmel olamazdı.

"Aaa," Gwen açıklama beklercesine Peter'a bakıyordu. "Merhaba?"

"Şey.. şey-- Gwen, bu Harley." Peter iç çekip Harley'e ters bakışlar atarken utanmaz herif sırıtarak elini Gwen'e uzattı.

"Harley?" Gwen gülümsemeye çalışıp ona uzatulan eli tutarken hâlâ açıklama bekliyor gibiydi. Bu yüzden Peter devam etmek zorunda kaldı. "Eski erkek arkadaşım."

cheeseburger hunters | stark kidsWhere stories live. Discover now