9▪

1K 137 206
                                    

3150 kelime...

"Ben bunu kabul--"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben bunu kabul--"

"Sana soran olmadı." Fury gözlüğü tekrar çocuğa geri verdi. "Kendi yapay zekası ve ıvır zıvırları var. Son yıllarda alkolik bir baş belası olmadığını göz önünde bulundurursak, Stark sende kalmasını istediyse bir sebebi vardır."

Peter eline tutuşturulan gözlükle bakışırken Harley çocuğun az sonra ağlayıp kendisini odaya kapatmak isteyeceğimin farkındaydı. Ama ufaklık fazla yol kat etmiş olmalı, yutkunup sessizce konuşmanın bitmesini bekledi. Gözleri dolmuş olsa da ağlamadı.

"Sen paketi aldın mı?"

Harley kendisine sorulduğu belli olan soruyla kaşlarını çattı. "Ne?"

"Rhodes geçen hafta teslim ettiğini söyledi."

"Acaba ölülerle iletişime falan mı geçebiliyorsunuz? Ya da Tony kasıtlı olarak ölümünü mü planladı?" Yani, bu kadarı tesadüf olamazdı ya! Ortada planlanmış bir şeyler olduğu kesin.

"Aslında evet, Stark ölümünü planladı. Hep yapar. Şimdi oldu mu?"

Ah, Harley istediği ama beklemediği cevabı alınca susmak zorunda kaldı.

Peter burnunu çekip araya girdiğinde ikisi de ona döndü. "Şu görevden bahsedecek misin?"

"Misafirimiz farklı bir boyuttan gelmiş, işi kurcalama, sadece biz bir yolunu bulup onu gönderene kadar onunla ilgilenmelisin."

"Acaba CIA, FBI gibileri ne halt ediyor? Ya da diğer SHIELD ajanları?"

Tek kaşı havada, onu ne derse desin ciddiye almayacağını belli eden adam karşısında Peter susmak zorunda kaldı. Sadece bir misafir. Uzaylılarla bile tanışmıştı, başka boyuttan bir misafirle ilgilenmek zor olamazdı ya?

"Peter." Harley Fury'nin gözünü üzerilerinden çektiğine emin olunca koluyla çocuğu dürttü. "Kızgın mısın?"

"Kes sesini."

"Ama Ned seni kaçırdıkları söylediğinde endişelendim ve ben--"

"Lütfen."

Harley eliyle ağzına fermuar çektikten hemen sonra içeriye Bayan Hill ve kırmızı kostümlü o garip eleman girdi. Fury'nin bakışlarını üzerinde hissettiği için gergindi, eh, orada bulunmaması gerektiği fazlaca açıktı ve adamı patates ile bayıltmıştı.. Dudaklarını dişlemek ve parmaklarını oynamak onu bu durumdan kurtarmasa da yapacak bir şey yoktu..

cheeseburger hunters | stark kidsWhere stories live. Discover now