12▪

742 114 214
                                    

Hmmm, uzun bir aradan sonra, hoşgeldim, boş gelim... gece 3 de geldim üstelik, ama heyecanlandım ne yapayım!

Bölümü mümkün olduğunca uzatmaya çalıştım... ama olmadı skdjfk yazım yanlışları için üzgünüm kontrol etmedim :)

▪▪▪

Peter gözlerini mavi bir ışık haznesi yüzünden araladı. Uykunun verdiği garip bağımlılık hissi gözlerini açmasına izin vermezken o mavi ışık haznesi bip'lemeye başlamıştı. Peter kendini zorlayıp gözlerini araladığında o mavi ışığın karşıdaki masanın üzerinde duran kostümünden geldiğini fark etti. Kaşlarını çattı, hafifçe doğrulurken gözlerini ovuşturdu. Görüntü netleşirken hologram ona doğru ilerledi.

"Peter.."

"B-bay Stark--" Peter yutkundu. Bu hologramın odasının ortasında ne işi vardı ki şimdi? Rüya olup olmadığını kontrol etmek için kendini cimcikledi ama hologram yanına iyice yaklaştı ve bir noktada durdu.

"Sana bir şey söylemem gerek evlat."

"T-tabi-- tabi ki efendim--" Yaptığı şey fark ettiğinde alnına vurdu. O gerçek Tony bile değildi.

"Benim için her zaman en iyisi sen oldun." Hologramın bu sözüyle Peter kaskatı kesildiğini hissetti. Gözleri her an yavaşça dolabilirdi. "Bu yüzden ben de senin için en iyisini isterim, düşündüm ki o neden Harley olmasın."

Peter duyduğu ismin mantıksızlığıyla affallarken, zaten uykunun da getirdiği bir sersemlik vardı, kaşlarını daha çok çattı. "Ne?"

"Evet, Harley senin için en iyi seçenek. Seni Gwen denen o kızdan daha mutlu edebilir, ya da Wade-- ya da MJ, her neyse, ne dediğimi duydun."

Peter geçirdiği kısa çaplı şoku daha atlatamamışken hologram ona doğru eğildi. Aslında hazine avındaki hologramlar kadar gerçekçi değildi, yine de bu Bay Stark'tı ve tamamen onu sesiydi.

"Ve şunu eklemeden edemeyeceğim, sen küçük bir sürtüksün."

Hologram kaybolurken Peter gözlerini kapatıp sinirle iç çekti. Dişlerini sıkmak kesinlikle çözüm değildi, ki biraz sonra kırılabilirlerdi. Sakinleşmeye çalışıp yan tarafta duran telefonunu eline aldı. Güneşin doğmasına az bir zaman kalmıştı, Peter bu şeyden sonra uyuyabileceğini sanmıyordu.

Ve artık sadece birkaç sokak ötesinde oturan Harley, bilgisayarının başında kahkahalar atıyordu. Telefonunun titreşmesiyle parmaklarını klavyeden çekip telefonunu eline aldı.

Jarvis'i kullanarak kostümümü ele geçirmeyi kes artık.

Harley gelen mesaj yüzünden tekrar kahkaha atmaya hazırlanıyordu ki bir ikincisi daha geldi.

Ve asıl sürtük sensin, bu komik değildi.

***

"Ve sonra da Peter ona tokat attı, bu gerçekten harikaydı. Sonra Harley onun peşinden koştururken yere düştü, görmeliydin anne!" Kızın nefes almadan anlattığı şeyler karşısında Pepper gülmeden edemedi. Morgan oldukça eğlenmiş gibiydi.

cheeseburger hunters | stark kidsOnde histórias criam vida. Descubra agora