final 01 ‣

769 108 147
                                    

Kafam çok dağınık ve yazım yanlışları için üzgünüm, kontrol etmeye hiç vaktim olmuyor. Sürenin uzamasını istemedim.

▪▪▪

"Gerçekten onu Morgan'a oynatacak mısın?" Peter homurdanarak bisikletini Harley'in 'motorunun' yanına bıraktı.

Bakın, Harley onu motorla almaya giderken kafasında başka planlar vardı. Anlarsınız, Peter ona sarılacaktı ve klasik manzaralar-- tamam, biraz abartmış olabilir, yani küçücük. Ama Peter'ın lanet olası bisikletini hesaba katmamıştı. Ve nasıl olabiliyorsa, Peter bisikletle bile olsa yarışlarda sürekli onu geçebiliyor.

"D&D dışında tüm seçenekleri denedim, hepsinde de çok iyi. Hazine avı dışında oynayacak alternatifler üretmeye çalışıyorum--"

Peter onun açıklamasını pek aldırmadan kapıya ilerledi. Onlar kapıya ulaştıklarında da Happy dışarı çıkmıştı ve çok gereksiz, çok garip bir bakışma gerçekleşti aralarında. İkisi de Happy'e öyle garip bakıyorlardı ki adam stresten, neden taktığını bile bilmediği kravatını çekiştirdi.

Kötü bir şey mi yapmıştı?

Halbuki bu sefer Peter'ın evde olmamasına özen göstermişti-- Harley neden öyle bakıyordu?

Gergince gülümseme gereği duydu, çocuklar aynı donuklukla ona bakmaya devam edince de selam vererek başını salladı ve koşar adım arabaya ilerledi.

Ne olmuştu öyle...

"Çocuklar," Peter ve Harley kısılmış ve sessizce hesap soran bakışlarından sıyrılıp Pepper'a döndü. "Morgan salonda, çay partisi yapıyor. Akşam yemeğinden önce dönmüş olurum."

"Peki efendim--"

"Aslan Kral izlemesine izin vermeyin-- Ejderhanı Nasıl Eğitirsin de."

"Aaa," Harley ve Peter kaşlarını çatıp birkaç saniye bakışsalar da başlarını salladılar. Pepper gitmeden önce duraksadı ve tekrar onlara döndü.

"İyi Bir Dinozor izlemek de yok, mümkünse bir şey izlemeyin, parka gidebilirsiniz. Ya da arka bahçede çay partisi."

"... o iyi mi?"

"Biraz garip davranıyor ama o kısmı bana bırakın, sadece, bir şey izlemesin?"

Pepper'ın birkaç kez daha tekrarladığı kuralları sonrası, sonunda gitmişlerdi ve Harley yanında D&D getirdiği için fazlasıyla memnundu.

Morgan salonda legolar ve bebeklerle boş boş otururken onları görünce heyecanla ayaklanıp üzerlerine atladı. "Sonunda geldiniz! Bu kadar gecikme sebebiniz neydi ki!"

"Peter'ın suçu, motorla gelmeyi kabul etseydi--"

"Yine de yarışta onu yendim, tamamen onun yavaşlığı."

Hah, çok komik! Harley onu aldırmayıp legoları ayağıyla itekleyerek boş bir alan oluşturdu. "D&D oynamak ister misin Morgan? Gerçekten manyak bir şey--"

"Ah hayır! Hazine avına devam etmeliyiz!"

Kısa bir sessizlik.

cheeseburger hunters | stark kidsWhere stories live. Discover now