Κεφάλαιο 60ο

2.2K 167 5
                                    

Το κουδούνι του σπιτιού ακούστηκε και ο Μάριος άνοιξε την πόρτα. Όταν είδε την Αντιγόνη να στέκεται μπροστά του, τα χέρια του έγιναν μπουνιές και συγκρατήθηκε για να μην της ορμήξει.

"Τι στο διάολο θες στο σπίτι μου;" την ρώτησε θυμωμένος αλλά εκείνη δεν του απάντησε.

Τον έσπρωξε και μπήκε μέσα με μια άγνωστη γυναίκα για εκείνον.

"Αυτός είναι ο άντρας μας και αυτό το σπίτι μας"

Γέλια ακούστηκαν στο χώρο και οι δύο γυναίκες γύρισαν για να δουν τον νεαρό άντρα να γελάει.

"Αυτό το σπίτι είναι δικό μου και εγώ δεν είμαι άντρας σου" της είπε αργά και σταθερά θέλοντας εκείνη να το καταλάβει.

"Αν θυμάμαι καλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, οπότε εσύ είσαι δικός μου άντρας και αυτό είναι το σπίτι μου" του υπενθύμισε και εκείνος έβρισε τον εαυτό που δεν είχε πάρει διαζύγιο. "Μην στεναχωριέσαι όμως γιατί από εδώ η δικηγόρος μου θα μας ετοιμάσει το διαζύγιο και τα χαρτιά που θα λένε πως το σπίτι είναι δικό μου όπως και η μισή περιουσία μαζί και με τον γιο μας"

"Δεν είσαι σοβαρή, ο Γιώργος θα μείνει μαζί μου θες δεν θες" της βροντοφώναξε δυνατά.

Δεν θα άντεχε να μάθει πως ο γιος του δεν είναι μαζί του και πως μένει με αυτή την τρελή που δεν της καίγεται καρφί για τον Γιώργο.

"Έλα μωρέ μην κάνεις έτσι, αφού και να σου πάρω τον Γιώργο θα έχεις την κόρη της πόρνης σου" του είπε έχοντας ένα χαμόγελο στα χείλη της. "Ή υπάρχει και άλλη λύση μωρό μου" τον πλησίασε και όταν στάθηκε μπροστά του με την παλάμη της χάιδεψε το στέρνο του. "Αν θες μπορούμε να μην χωρίσουμε οπότε ο γιος μας να ανήκει και στους δύο και όταν εννοώ και στους δύο εννοώ πως θα μένουμε μαζί. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις

Ο Μάριος πηγαινοέρχονταν πάνω κάτω. Τώρα που ξανά κοιτούσε την δικηγόρο θυμόταν ποια είναι. Είναι η πιο επιτυχημένη στον τομέα της και πολλά απίθανα περιστατικά τα έχει κάνει πιθανά και αν εκείνη κατάφερνε να του πάρει τον γιο του θα καταστρεφόταν ο κόσμος του.





Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα