Κεφάλαιο 69ο

2K 125 19
                                    

"Μάριε"  είπε σοκαρισμένη με δάκρυα να κυλούν από τα μάτια της.

Εκείνος έμεινε να την κοιτάζει από πάνω προς τα κάτω και αναρωτιόταν τι έπαθε η Αντιγόνη και γιατί ήταν με σκισμένα ρούχα και με μελανιές στο πρόσωπο της.

Λυγμοί ακούστηκαν στον χώρο. Δεν το πίστευε πως μετά από τόσα χρόνια έβλεπε ξανά τον άντρα της ζωής της. Εκείνον που της έμαθε τι πάει να πει ερωτας.

"Μάριεεε" ξανά επανέλαβε το όνομά του και έτρεξε στην αγκαλιά του. "Πόσο μου έλειψες μωρό μου. Πόσο μου έλειψες" είπε μέσα από τα δάκρυα της ενώ τον έσφιξε στην αγκαλιά της δυνατά. "Μου έλειψες μωρό μου έλειψες"

Σήκωσε το χέρι του και τοποθέτησε την παλάμη του στο κεφάλι της και άρχισε να το χαϊδεύει. Το άλλο του χέρι το πέρασε πίσω από την μέση της και την έσφιξε πάνω του.

Το μυαλό του ταξίδεψε στο παρελθόν. Σε εκείνο το παρελθόν που είχε ερωτευτεί ένα μικρό κοριτσάκι, που ήταν πολύ περίεργο. Ήταν λες και έβλεπες δύο διαφορετικές κοπέλες. Την μια ήταν ντροπαλό και κλειστή ενώ την άλλη τρελή και μες τον έρωτα.

"Αντιγόνη είσαι καλά;" την ρώτησε αλλά εκείνη δεν  απάντησε. "Όταν έφυγες από το σπίτι ήσουν καλά" συνέχισε αλλά εκείνη δεν απάντησε ξανά "Μιλά μου! Σου επιτέθηκε κάποιος στον δρόμο;" την ρώτησε ανήσυχος.

Δεν πρόλαβε να απαντήσει γιατί η πόρτα άνοιξε και η ψεύτικη Αντιγόνη μπήκε μέσα. Ο Μάριος έμεινε να κοιτάζει τα δύο κορίτσια σοκαρισμένος.

"Τι γίνεται εδώ;" ρώτησε σοκαρισμένος και τα δύο κορίτσια κοιτάχτηκαν μεταξύ σου. "Ας μιλήσει κάποια τέλος πάντων" φώναξα δυνατά κάνοντας την Αντιγόνη δίπλα του να τρομάξει.

Η ψεύτικη Αντιγόνη γέλασε πονηρά. Η αλήθεια από ότι φαίνεται θα αποκαλυφθεί απόψε, αλλά δεν θα γλίτωναν και οι δύο τόσο απλά ή μάλλον και οι τρεις.

"Αχ Μάριε, Μάριε, Μάριε" είπε εκείνη με δραματική φωνή. "Τόσο καιρό ζεις σε ένα μεγάλο ψέμα. Πολύ μεγάλο" συνέχισε καθώς τους πλησίασε. "Αλλά μωρό μου πολύ γρήγορα θα μάθεις την αλήθεια.... Αγόρια" φώναξε και δύο γεροδεμένοι άντρες μπήκαν μέσα και πλησίασαν τους δύο νέους. "Ήρθε η ώρα να παίξουμε λίγο"





Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Where stories live. Discover now