Κεφάλαιο 65ο

2.1K 152 20
                                    

"Φύγε από το σπίτι!" την διέταξε καθώς την έσπρωξε προς τα πίσω.

Η Αντιγόνη έμεινε σταθερή στην θέση της και δεν έκανε αυτό που την διέταξε η αδελφή της. Φυσικά και δεν θα το έκανε. Θα της κατάστρεφε την ζωή.

Δεν θα αφήσει σε καμία από τις δύο τσούλες να της πάρουν τον Μάριο. Έχει κάνει τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια για να κερδίσει την καρδιά του Μάριου και τώρα δεν θα τα έβαζε κάτω.

"Μάριε σε παρακαλώ φέρε λίγο νερό" του είπε γλυκά και εκείνος την υπάκουσε. "Σκάσε!" την διέταξε καθώς την έπιασε από το μπράτσο και την έφερε κοντά της. "Ξέρεις πως μπορώ να σε διαλύσω, όπως έκανα μικρή." της είπε με ψιθυριστή φωνή στο αυτί. "Θα του πεις να φύγεις και να πάρει και τα παιδιά γιατί εμείς οι δύο θα πρέπει να μιλήσουμε"

Ακούστηκαν βήματα να πλησιάζουν και η Αντιγόνη απομακρύνθηκε από την Ελίνα και η δεύτερη σκούπισε τα δάκρυα της.

"Ορίστε μωρό μου" της πρόσφερε το νερό. "Νιώθεις καλύτερα;' την ρώτησε ανήσυχος καθώς χάιδευε την πλάτη της.

Εκείνη έγνεψε θετικά και τον αγκάλιασε θέλοντας να νιώσει για λίγα λεπτά ασφαλείς.

Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά. Φοβόταν να μείνει μόνη της με την Αντιγόνη. Φοβόταν μήπως της κάνει κακό.

Το μυαλό της έτρεξε προς το παρελθόν, σε εκείνες τις μέρες που εκείνη ήταν ακόμα έφηβοι και ζούσε με τους γονείς της και την Αντιγόνη.

Flashback

Η Αντιγόνη χοροπηδούσε πάνω κάτω ευτυχισμένη. Το συνομήλικο αγόρι της την έχει καλέσει να πάνε μαζί στην συναυλία του Σάκη Ρουβα.

"Ελινάκι μου σε παρακαλώ βγες με τον Μάριο" έπεσε στα γόνατα της. "Θέλω να πάω να δω τον Σάκη. Σε παρακαλώ" συνέχισε να την παρακαλάει.

"Να πας να την δεις με τον Μάριο!"τσίριξε δυνατά. "Δεν είναι σωστό να παίζεις και με τους δύο και να μπλέκεις και εμένα. Αποφάσισε πια! Ή αν δεν μπορείς να αποφασίσεις να κανονίζεις διαφορετικές ωραίες συναντήσεις. Έλεος πια!"

"Δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ και για αυτό δεν ξέρεις" της απάντησε και κάθισε στο κρεβάτι.

Η Ελίνα έπρεπε να μείνει μακριά από τον Μάριο. Η καρδιά της είχε αρχίσει να χτυπά για εκείνον και έπρεπε οπωσδήποτε να την σταματήσει.

End flashback

"Άφησε μας μόνες"




Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Where stories live. Discover now