Κεφάλαιο 74ο

2.4K 118 8
                                    

"Ντιν ντον, ντιν ντον, η ώρα περνά, διάλεξε" είπε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει μιλιά. "Ε τότε ας διαλέξει το ζεύγος" είπε όλο χαρά και κοίταξε το ζευγάρι που κοιτούσε ο ένας τον άλλο. "Αντιγόνη θες να πεθάνεις εσύ ή ο Μάριος;" την ρώτησε.

Η Αντιγόνη γύρισε και κοίταξε τον Μάριο. Με τα χείλη της σχημάτισε την λέξη "σ' αγαπάω" και γύρισε και κοίταξε την γυναίκα μπροστά της.

"Σκότωσε με Ελίνα" είπε και το αίμα της Ελίνας πάγωσε.

Γέλια ακούστηκαν στο χώρο. Η ψεύτικη Αντιγόνη απολάμβανε την κάθε στιγμή. Επιτέλους Θα ξεφόρτωνε την Αντιγόνη. Την αιώνια εχθρό της.

Έκανε νόημα στον άνδρα που βρισκόταν μπροστά της να λύσει την Αντιγόνη και να την φέρει μπροστά τους.
Πήρε το όπλο και το έδωσε στην Ελίνα.

"Σκότωσε την αδελφή σου αλλιώς θα την σκοτώσω εγώ όπως και τον Μάριο και τα παιδιά σας" την προειδοποίησε και με τρεμάμενα χέρια έπιασε το όπλο.

Οι δύο αδελφές βρισκόταν η μία απέναντι από την άλλη, με ένα όπλο να βρίσκεται ανάμεσα τους. Έκλεισε τα μάτια. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Δεν μπορούσε να σκοτώσει την αδελφή της.

Ένιωσε να πέφτει κάτι στο πάτωμα και μετά ένας πυροβολισμός. Έβγαλε μια κραυγή από τον φόβο.

Άνοιξε τα μάτια και είδε τον μαυροντυμένο άντρα να βρίσκεται κάτω στο πάτωμα μες το αίμα. Η Αντιγόνη βρισκόταν μπροστά από την ψεύτικη με το όπλο στραμμένη προς αυτήν.

"Ρίξε το όπλο κάτω!" την διέταξε αλλά εκείνη δεν την υπάκουσε. "Σου είπα κάτι, ρίξε το όπλο κάτω"είπε φοβισμένη.

"Πες τα τελευταία σου λόγια, γιατί ήρθε το τέλος σου" την είπε καθώς την πλησίαζε.

Η  ψεύτικη Αντιγόνη άρχισε να χαμογελά. Το παιχνίδι είχε στραφεί εναντίον της και κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν θα το άφηνε έτσι.

"Εντάξει τότε ας πω τα τελευταία μου λόγια...... Μάριε όπως ξέρεις η Αντιγόνη και η Ελίνα είναι αδελφές..... και οι δύο τα είχαν μαζί σου.... ξέρεις γιατί; Γιατί η Αντιγόνη είχε δύο εραστές και η Ελίνα την κάλυπτε...... και συν ότι μείνανε και οι δύο έγκυος.... για την ακρίβεια μόνο η μία ήταν έγκυος ή άλλη δεν ήταν απλώς το είπε αυτό για να μην σε χάσει, τι εννοώ; Εννοώ ότι η Ελίνα ήταν έγκυος και η Αντιγόνη φοβόταν για αυτό είπε ψέματα ότι είναι έγκυος και όταν έφτασε η ώρα της γέννας η Ελίνα είχε παιδί ενώ η Αντιγόνη όχι για αυτό είπε ψέματα στην Ελίνα ότι έχασε το παιδί και το πήρε εκείνη και στο παρουσίασε σαν δικό της γιατί - "

Πυροβολισμός ακούστηκε στον χώρο και η ψεύτικη Αντιγόνη έπεσε κάτω νεκρή.

"Στο κλειδωμένο συρτάρι στο δωμάτιο μας έχω ένα γράμμα που λέει την αλήθεια. Διάβασε το και θα μάθετε την αλήθεια" το όπλο βρέθηκε στο λαιμό της. "Αντίο"


Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Where stories live. Discover now