Κεφάλαιο 72ο

2.1K 123 5
                                    

Στο πρόσωπο της σχηματίστηκε ένα πλατύ χαμόγελο. Κάθισε σε μια καρέκλα και έκανε νόημα να φέρουν μέσα την έκπληξη που είχε ετοιμάσει στο πρώην ζευγάρι.

"Ιδού η έκπληξη μου για εσάς" τους είπε όλο χαρά σταυρώνοντας τα χέρια μπροστά από το στήθος της.

Το στόμα της Ελίνας άνοιξε από το σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπήρξε δύο Αντιγόνες μπροστά της.

"Τι τι γίνεται;" ρώτησε σοκαρισμένη κοιτώντας μια την μια και μια την άλλη.

Η ψεύτικη Αντιγόνη σηκώθηκε από την καρέκλα και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι που βρισκόταν μια περούκα. Την πήρε στα χέρια της και κατευθύνθηκε προς την Αντιγόνη και της την έβαλε.

"Σου θυμίζει κάτι;" την ρώτησε δείχνοντας την Αντιγόνη.

Τα μάτια της Ελίνα άνοιξαν διάπλατα. Η γυναίκα που βρισκόταν μπροστά της ήταν ίδια με την αδελφή της.

"Τι τι γι γι νε νε ται ε ε δω;" είπε σοκαρισμένη και έπεσε κάτω στο κάτω. "Είσαι ίδια εγώ" τσίριξε δυνατά κάνοντας ένα βήμα προς τα πίσω τοποθετώντας την παλάμη της μπροστά από το στόμα.

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η αδελφή της στεκόταν μπροστά της και δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη  αυτό.

"Πώς σου φαίνεται η αδελφή σου;" την ρώτησε παίρνοντας τα χέρια του πάνω από το σβέρκο της. "Η αδελφή σου ζει τελικά, δεν χαίρεσαι; Δεν χαίρεσαι που η μαμα του μικρού είναι η αδελφή σου; Που η αδελφή σου είναι η γυναίκα του άντρα που αγαπάς και έχετε και ένα παιδί μαζί. Αχ εγώ χαίρομαι πάρα πολύ"

Οι δύο γυναίκες κοιτούσαν η μία την άλλη. Η Ελίνα γύρισε και κοίταξε τον Μάριο. Σοκαρισμένη έπεσε κάτω στο πάτωμα. Όλα περνούσαν μπροστά της σαν ταινία.

"Δεν δεν γίνεται αυτό..... Δεν είναι αλήθεια αυτό.... Αποκλείεται.... Η αδελφή μου έχει πεθάνει...... Δεν ζει!" άρχισε να τσιρίζει δυνατά καθώς κοπανούσε τα χέρια της στο πάτωμα.









Story by ~ ntani_ela

My Mafioso ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα